Obnoviť stránku

Samsung EJ-CG950B čierny

Samsung EJ-CG950B čierny

Chcete zvýšiť presnosť a rýchlosť písania na vašom mobilnom telefóne Samsung? Potom použite toto puzdro EJ-CG950B, ktoré presne pasuje na model Galaxy S8. Disponuje klasickou klávesnicou v QWERTY rozpoložení, čím zaisťuje maximálne pohodlné písanie pre každého používateľa. Okrem iného tiež ponúka spoľahlivú odolnosť proti poškriabaniu, špine či prachu. Hlavnou výhodou ale určite je, že nie je potrebná žiadna batéria ani bezdrôtové pripojenie. Zadný kryt s klávesnicou sa tak stáva nielen dobrým ochrancom vášho telefónu, ale aj skvelým pomocníkom pri písaní dlhých správ či prechádzaní internetu.

Kľúčové vlastnosti EJ-CG950B

  • Určené pre mobilný telefón Samsung Galaxy S8
  • Ochranné puzdro s klávesnicou QWERTY
  • Kvalitné spracovanie
  • Elegantné čierne prevedenie
  • Žiadna batéria ani bezdrôtové pripojenie
  • Ochrana voči poškriabaniu, prachu i špine
  • Jednoduchá aplikácia
  • Automatická úprava displeja
  • Zvyšuje presnosť a rýchlosť vášho písania

Jednoduchá manipulácia

Pokiaľ chcete klávesnicu používať, nečakajte žiadny zložitý postup ani dlhý návod. Stačí ju len jednoducho pripevniť na puzdro EJ-CG950B a telefón už potom sám rozpozná jej nasadenie. Veľkosť displeja sa automaticky upraví na 70% a zoptimalizuje svoje zobrazenie tak, aby nezakrývala žiadne dôležité informácie. Keď už potom klávesnicu nechcete ďalej využívať, stačí ju len pripevniť z druhej strany mobilného telefónu Samsung Galaxy S8. 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S8

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Integrovaná klávesnica
Kód:  SAAM1059c1
Produktové číslo:  EJ-CG950BBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19