Obnoviť stránku

Samsung EJ-BT230U biela

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EJ-BT230U biela

Radi pracujete na tablete alebo smartfóne, ale občas sa stane, že vás písanie dlhších textov nebaví? Siahnite po ergonomicky navrhnutej klávesnici s rozhraním Bluetooth priamo od spoločnosti Samsung. Luxusné štýlové vyhotovenie v bielej farbe je doslova pastvou pre oči. Optimalizované rozloženie prehnutých klávesov má blahý vplyv na úplné minimum preklepov.

Ľahká prenosnosť a tenký profil


Vďaka veľmi príjemný rozmerom sa zmestí do každej aktovky a môže vás sprevádzať kdekoľvek na cestách. Pomerne zaujímavú vychytávku tvoria praktické klávesové skratky. Po stlačení dvoch klávesov sa okamžite spustí napríklad obľúbený Gmail. Pokojne hodíte za hlavu aj starosť o neustále nabíjanie integrovanej batérie. Tento model totiž obsahuje pozíciu pre dve klasické AAA batérie a ich výmena za iné prebehne prakticky okamžite.
Parametre a špecifikácia:
Technológia:
Bluetooth
Systémové požiadavky:
Google Android 4.4 a vyšší

Kód:  SAAC0401
Produktové číslo:  EJ-BT230UWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03