Obnoviť stránku

Samsung EF-ZG950C čierne

4,7 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-ZG950C čierne

S8 Clear View Standing CoverS8 Clear View Standing CoverChráňte svoj mobilný telefón Samsung Galaxy S8 pred poškodením, poškriabaním aj prachom originálnym luxusným flipovým púzdrom, ktoré poskytne komplexnú ochranu pre váš prístroj, vrátane displeja. Ide o oficiálny produkt spoločnosti Samsung, takže je vyrobené podľa najvyšších štandardov a z najkvalitnejších materiálov. Púzdro bolo navrhnuté špeciálne pre Samsung Galaxy S8, teda dokonale kopíruje línie telefónu a nijako nebráni v používaní akýchkoľvek funkcií, vrátane tlačidiel hlasitosti, slúchadiel, nabíjacieho konektora či fotoaparátu. Veľkou prednosťou tohto púzdra je možnosť, ho využiť ako stojan.

S8 Clear View Standing CoverKľúčové vlastnosti

  • Určené pre Samsung Galaxy S8
  • Kvalitný a odolný materiál
  • Polopriehľadná predná strana
  • Poskytuje komplexnú ochranu pre mobilný telefón
  • Kompatibilný s Qi bezdrôtovým nabitím
  • Pri nečinnosti funguje ako zrkadlo

S8 Clear View Standing Cover

Ochrana nie je všetko, čo toto puzdro ponúka. Predná strana je polopriehľadná, vďaka čomu ľahko získate pohľad na veľa informácií. Okrem aktuálneho času vás upozorní na zmeškané hovory, SMS správy, ale poskytne vám aj informácie o stave batérie či hlasitosti. Vždy tak budete vedieť základné informácie, bez toho aby ste museli púzdro otvoriť. Keď sa mobilný telefón nepoužíva, tak predná strana púzdra funguje ako zrkadlo - kedykoľvek tak môžete skontrolovať svoj vzhled. Materiál je dostatočne pevný a odolný, aby zvládol odolať dennodennému používaniu bez poškodenia. Púzdro je navyše kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním Qi. Samsung EF-ZG950C

Samsung EF-ZG950C

 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S8

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál Plast
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan
Kód:  SAAM1058a1
Produktové číslo:  EF-ZG950CBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14