Obnoviť stránku

Samsung EF-WJ500B biele

4,5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-WJ500B biele

Flipové púzdro na mobil Samsung je praktickým príslušenstvom, ktoré dokonale ochráni váš nový smartphone. Ide o púzdro flipového typu s vreckom na kreditnú kartu a ďalšie drobnosti, ktoré vás zbavia nutnosti so sebou nosiť peňaženku. Púzdro vsádza na vydarený dizajn, ktorý sa nesie v duchu jednoduchosti bez zbytočných výstrelkov.

Telefón a peniaze na jednom mieste

Z vnútornej strany predného krytu je priestor, kam si môžete uložiť napríklad kreditnú kartu. Budete mať svoj mobil a peniaze na jednom mieste a nemusíte so sebou po vreckách neustále nosiť peňaženku. Skvelé pri nákupoch, kedy okrem kreditnej karty či bankoviek už nič ďalšieho nepotrebujete. Púzdro je originálne príslušenstvo kórejského výrobcu, a tak čakajte prvotriedne dielenské spracovanie. Galaxy J5 do neho padne ako uliaty a pevne v ňom drží.

Automatické zapnutie a vypnutie displeja

Púzdro Samsung je však v prvom rade ochranou na váš chytrý telefón. Pri bežnom použití sa časom nikto neubráni škrabancom a oderom, a tak je chytré investovať do ochranného púzdra. J5 si v ňom oveľa dlhšie udrží svoj luxusný vzhľad a bezchybnú funkčnosť. Poteší aj funkcia Wake-up, teda automatické zapnutie a vypnutie displeja pri otvorení, resp. zatvorení krytu. Samozrejmosťou, sú výrezy na prístup ku všetkým funkciám a konektorom.

Určené pre:

Rozmery (šírka × výška × hĺbka):
74,26 × 143,6 × 11,42 mm

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy J5

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál Umelá koža
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké
Hmotnosť 45,9 g

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  SAAM1034b
Produktové číslo:  EF-WJ500BWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07