Obnoviť stránku

Samsung EF-WG928P zlaté

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-WG928P zlaté

Flipové puzdro na mobil s imitáciou kože je praktickým príslušenstvom, ktoré dokonale ochráni váš nový Samsung Galaxy S6 edge+. Ide o puzdro flipového typu s praktickou priehradkou na karty. Nesie sa úplne v duchu S6 edge+, dokonale podčiarkuje jeho luxusný vzhľad a jedinečné krivky.

Kľúčové vlastnosti

  • Priehradka na karty
  • Funkcia Wake-up
  • Vydarený dizajn
  • Precízne vyhotovenie

Telefón, kreditná karta a peniaze na jednom mieste

Z vnútornej strany predného krytu je priestor, kde si môžete uložiť napríklad kreditnú kartu. Svoj mobil a peniaze budete mať na jednom mieste a nemusíte so sebou vo vreckách neustále nosiť peňaženku. Skvelé pri nákupoch, kedy okrem kreditnej karty už nič ďalšie nepotrebujete. Puzdro je originálne príslušenstvo kórejského výrobcu, a tak čakajte prvotriedne dielenské vyhotovenie. Galaxy S6 edge+ do neho sadne ako uliaty a pevne v ňom drží.

Funkcia Wake-up

Poudro je spoľahlivou ochranou pre váš nový mobil. Pri bežnom použití sa časom nič neubráni škrabancom a oderom, a tak je inteligentné investovať do ochranného puzdra. Tablet si v ňom oveľa dlhšie udrží svoj luxusný vzhľad a bezchybnú funkčnosť. S týmto puzdrom dokonale ochránite displej, boky aj zadnú stranu. Poteší funkcia Wake-up, teda automatické zapnutie a vypnutie displeja pri otvorení, resp. zatvorení krytu. Samozrejmosťou sú výrezy na jednoduchší prístup k všetkým funkciám a konektorom.

Určené na:

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S6 Edge+

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Hmotnosť 51,3 g

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  SAAM1031c
Produktové číslo:  EF-WG928PFEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04