Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung EF-NN950P LED View pre Galaxy Note8 čierne

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-NN950P LED View pre Galaxy Note8 čierne


Tisíc slov nahradia ikony

Okamžite zistíte, keď vám volá osoba blízka vášmu srdcu. Alebo rovno váš miláčik! Užite si zábavné a praktické upozornenia v podobe inteligentných ikon priamo na prednej strane krytu LED View Cover pre váš Galaxy Note8.



Puzdro so skrytým tromfom

Nemusíte mať eso v rukáve - alebo inú kartu vo vrecku či schovanú v peňaženke. LED View Cover je vybavený puzdrom na platobnú kartu. Takže veci, ktoré používate každý deň, budete mať vždy po ruke.



Výber vhodného vzhľadu

Nech už zvolíte akékoľvek farebné vyhotovenie, budete mať istotu, že vášmu Galaxy Note8 od spoločnosti Samsung bude svedčať. Samotný kryt je totiž doplnený možnosťou jednoduchého zjednotenia štýlu vďaka špeciálnym motívom vzhľadu.

 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Note 8

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál Koža
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Integrovaný stojan
Kód:  SAAM22a1
Produktové číslo:  EF-NN950PBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19