Obnoviť stránku

Samsung EF-NG950P fialové

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-NG950P fialové

Chráňte svoj mobilný telefón Samsung Galaxy S8 pred poškodením, poškriabaním aj prachom originálnym luxusným flipovým puzdrom, ktoré poskytne komplexnú ochranu vášmu prístroju, vrátane displeja. Ide o oficiálny produkt spoločnosti Samsung, takže je vyrobené podľa najvyšších štandardov a z najkvalitnejších materiálov. Puzdro bolo navrhnuté špeciálne na Samsung Galaxy S8, takže dokonale kopíruje línie telefónu a nijako nebráni v používaní akýchkoľvek funkcií vrátane tlačidiel hlasitosti, slúchadiel, nabíjacieho konektora či fotoaparátu.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené na Samsung Galaxy S8
  • Kvalitný a odolný materiál
  • LED notifikácia na prednej strane
  • Priehradka na kreditné karty
  • Poskytuje komplexnú ochranu mobilnému telefónu
  • Funkcia wake/sleep

LED notifikácia

Ochrana nie je všetko, čo toto puzdro ponúka. Na prednej strane sa nachádzajú LED diódy zobrazujúce veľa informácií. Okrem aktuálneho času vás upozornia na zmeškané hovory, SMS správy, ale poskytnú vám aj informácie o stave batérie či hlasitosti. Vždy tak budete vedieť základné informácie bez toho, aby ste museli puzdro otvoriť. Samozrejmosťou je praktická funkcia automatického vypnutia/zapnutia displeja pri zatvorení/otvorení puzdra. Výrazne tak prispieva k úspore energie.
Vnútorná strana je opatrená priehradkou na kreditné karty, ktoré môžete bez obáv používať na bezkontaktné platby, aj keď budú v puzdre. Materiál je dostatočne pevný a odolný, aby zvládol odolať každodennému používaniu bez poškodenia.  

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S8

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál Umelá koža
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  SAAM1056a6
Produktové číslo:  EF-NG950PVEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14