Obnoviť stránku

Samsung EF-BT810P biele

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-BT810P biele

Polohovacie púzdro priamo od výrobcu Samsung je ideálnou voľbou pre ochranu a sledovanie médií na 9,7" tablete Samsung Galaxy Tab S2. Vyrobený je z kvalitného materiálu mäkkého ako koža a ponúka tri polohy pre sledovanie videí, fotiek, videohovory, čítanie alebo surfovanie. To všetko v prvotriednom dizajne.

Flexibilné polohovanie

Púzdro Samsung EF-BT810P ponúka tri praktické polohy, každú pre inú činnosť. Režim písania má najmenší sklon a je určený pre pohodlné písanie správ, e-mailov, poznámok a pod. Dotykový režim je ideálny pri surfovaní na internete, čítaní časopisov a kníh. Trojicu uzatvára režim sledovania, pri ktorom si dokonale oddýchnete. Perfektné je pre ničím nerušené sledovanie filmov alebo napríklad hudobných videí.

Funkcia Wake-up

Tento doplnok je spoľahlivou ochranou pre váš nový tablet. Pri bežnom použití sa časom nikto neubráni škrabancom a oderom, a tak je múdre investovať do ochranného púzdra. Tablet si v ňom oveľa dlhšie udrží svoj luxusný vzhľad a bezchybnú funkčnosť. Poteší tiež funkcia Wake-up, teda automatické zapnutie a vypnutie displeja pri otvorení, resp. zatvorení krytu. Samozrejmosťou sú výrezy pre prístup ku všetkým funkciám a konektorom.

Určené pre:

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan
Kód:  SAAT1010b
Produktové číslo:  EF-BT810PWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17