Obnoviť stránku

Samsung EF-BT550P čierne

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-BT550P čierne

Polohovacie puzdro v tvare diára od Samsungu je ideálnou voľbou pre ochranu a sledovanie médií na 9,6 "tabletu Samsung Galaxy Tab A 9.6. Vyrobený je z kvalitného materiálu mäkkého ako koža a ponúka tri polohy pre sledovanie videí, fotiek, videohovory, čítanie alebo surfovanie . To všetko v prvotriednom dizajne.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Všestranný viacpolohový stojan
  • Odolná ochrana

Viacpolohový stojan

Nastavte puzdro pre Galaxy Tab A do troch možných polôh pre pohodlnú prácu aj multimediálnu zábavu. Režim písania má najmenší sklon a je určený pre pohodlné písanie správ, e-mailov, poznámok a pod. Dotykový režim je ideálny pri surfovaní na internete, čítanie časopisov a kníh. Trojicu potom uzatvára režim sledovania, pri ktorom si dokonale oddýchnete. Perfektné je pre ničím nerušené sledovanie filmov alebo napríklad hudobných videí.

Funkcia Wake-up

Puzdro je spoľahlivou ochranou pre váš nový tablet. Pri bežnom použití sa časom nikto neubráni škrabancom a oderom, a tak je chytré investovať do ochranného puzdra. Tablet si v ňom oveľa dlhšie udrží svoj ??luxusný vzhľad a bezchybnú funkčnosť. Poteší tiež funkcia Wake-up, teda automatické zapnutie a vypnutie displeja pri otvorení, resp. zatvorení krytu. Samozrejmosťou sú výrezy pre prístup ku všetkým funkciám a konektorom.

Určené pre:

  • Tablet Samsung Galaxy Tab A 9.6 (SM-P550)

Fyzické údaje:
Rozmery (šírka × výška × hĺbka): 169,9 × 243,2 × 14 mm
Hmotnosť: 288 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan
Kód:  SAAT1013a
Produktové číslo:  EF-BT550PBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17