Obnoviť stránku

Samsung EE-V200SAB + Samsung EP-LN915C AFC

Príslušenstvo k tovaru

Samsung EE-V200SAB + Samsung EP-LN915C AFC

Kúpte si kompletnú sadu pre nabíjanie mobilných zariadení do vášho auta. Súčasťou tejto súpravy je držiak pre mobilné telefóny, nabíjačka a USB kábel.

Samsung EE-V200SAB je univerzálny držiak, ktorý vám umožní používať tablet alebo inteligentný telefón na bezproblémovú navigáciu vašej jazdy. Tablet ľahko umiestnite do ideálnej polohy pre perfektný výhľad na displej, bez toho aby prekážal bezpečnému výhľadu alebo obmedzoval funkcionalitu palubnej dosky. V držiaku môžete umiestniť aj prístroj v tvrdom kryte alebo s nasadeným silikónovým puzdrom. Zvoliť možno zvislú či vodorovnú orientáciu. 

Držiak Samsung jednoducho upevníte na palubnú dosku alebo predné sklo pomocou špeciálnej prísavky. Určený je pre tablety a inteligentné telefóny s veľkosťou 4 - 5,5". Tablet možno v polohe na palubnej doske použiť okrem navigácie prirodzene na mnohé iné účely, napríklad ako kameru na záznam jazdy, komunikačný nástroj alebo využiť jeho multimediálne možnosti.

Doplňte si energiu do telefónu počas jazdy autom s touto perfektnou nabíjačkou. Vďaka funkcii vysokorýchlostného nabíjania 9 voltov dokáže nabiť kompatibilnú batériu na 100 % v priebehu 90 minút. Má 2A výstup s ktorým uspokojí aj energeticky náročné zariadenia. Nabíjačka má kompaktné rozmery, a tak si v prípade nepoužívania nájde trvalé miesto v skrinke či priehradke. Dodáva sa vrátane kábla USB-microUSB.

Parametre a špecifikácie:

Nabíjačka:
Výstup:
Napätie: 9 V/5 V
Prúd: 1,67 A /2 A

Rozmery:
87,3 × 30,6 × 23 mm

Hmotnosť:
77,9 g

Držiak:
Určené pre:
Tablety s veľkosťou 4 - 5,7"

Rozmery:
posuvné ramená: 55 - 90 mm
vanička držiaku má výšku 110 mm, ale zmestí sa do nej aj telefón s výškou 170 mm.

Obsah balenia:
držiak
prísavka

 
Kód:  RS184l1BUN2
Produktové číslo:  EE-V200SABEGWW_EP-LN915CBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08