Obnoviť stránku

Samsung EE-CP905UW (white)

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EE-CP905UW (white)

Exkluzívny tablet Samsung Galaxy Note Pre 12.2 vás obohatí nielen v rámci konzumácia multimediálnej zábavy, ale tiež sa nebojí zastať prácu výkonného notebooku. K tomu však budete potrebovať externú klávesnicu , Ktorá umožní písanie dlhých textov alebo bleskové odpovedanie na dôležité e-maily. Skvele vymyslený produkt v sebe ukrýva aj stojanček pre samotný tablet. Kompaktný vzhľad a ideálna ergonómia dovolí nerušenú dlhodobú prácu so skvelými výsledkami. Nechýba ani špecifické klávesové skratky pre Android, ale aj na ovládanie hlasitosti a prehrávanie súborov.


Keď stojan nepoužívate, jednoducho ho zaklapnete do klávesnice. Tá slúži zároveň ako púzdro pre celý tabliet a rozhodne vám nebude pri častom prenášaní na obtiaž. Prepojenie pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 3.0 je jednoduché a zároveň eliminuje prítomnosť nevzhľadné kabeláže.
Hlavné prednosti:

  • Dobre rozmiestnené klávesy pre pohodlné písanie
  • Perfektný stojan pre tablet
  • Párovanie s tabletom prostredníctvom Bluetooth 3.0
  • Napájanie zo zabudovanej batérie
  • Hmotnosť iba 430 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Integrovaný stojan, Integrovaná klávesnica
Kód:  RS219i2j
Produktové číslo:  EE-CP905UWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06