Obnoviť stránku

SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE

+ 20 rokov záruka na motor
Doprava
zadarmo
Kúpiť s kódom SAMPREM1
Kód bude uplatnený automaticky.
392,90 €
Garancia najlepšej ceny
442,90 €

SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE

Automatická práčka SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE vám poskytne kvalitnú starostlivosť o bielizeň. Vďaka aktívnym bublinám jednoducho odstráni odolné nečistoty a pranie v horúcej pare zlikviduje až 99,9 % baktérií a alergénov. Funkcia Drum Clean udržuje bubon práčky dokonale čistý, zatiaľ čo zásuvka StayClean Drawer so špeciálnym oplachovým systémom automaticky odstráni prací prostriedok a usadené nečistoty. Pranie vám navyše uľahčí ultramoderná umelá inteligencia.

Parná práčka SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE a jej kľúčové vlastnosti

  • Parná práčka s kapacitou bubna 9 kg
  • AI Energy – umelá inteligencia ušetrí a uľahčí ovládanie
  • Aktívna pena EcoBubble – vyperie perfektne aj pri nižších teplotách
  • Plákanie v pene Bubble Soak na odstránenie odolnejších škvŕn
  • Hygiene Steam – hygienické pranie s parou, ktorá eliminuje 99,9 % baktérií a alergénov
  • Technológia DrumClean a zásuvka StayClean Drawer udržia vašu práčku stále čistú
  • Tichý invertorový motor s 20 ročnou zárukou (bez potreby registrácie)
  • Wi-Fi a podpora aplikácie Smartthings

Práčka Samsung produkujúca aktívne bubliny na čistejšiu bielizeň

Rýchly životný štýl potrebuje rýchle a efektívne pranie. S inovatívnou práčkou SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE a jej technológiou Eco Bubble bude vaše oblečenie dokonale čisté a voňavé aj pri nízkych teplotách. Dômyselná technológia totiž mení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá dôsledne preniká do vlákien textílie, aby odstránila všetky škvrny a nečistoty. Navyše vďaka kratšiemu režimu šetríte nielen výdavky za energie, ale aj životné prostredie.

Práčka Samsung s o 10 % väčšou úsporou energie

Séria práčok Samsung zahŕňa modely so 10 % vyššou energetickou účinnosťou, s ktorou jednoducho vyperiete lacnejšie. Pokročilé technológie inteligentne optimalizujú prací výkon a zároveň znižujú dobu prania a spotrebu energie.

Automaticlá práčka Samsung so smart praním pre smart domácnosť

Maximálne jednoduché nastavenie všetkých parametrov prináša aplikácia SmartThings s rozšírenými možnosťami personalizácie. Tlačidlo Auto Cycle Link vám poskytne na mieru šité odporúčania a tipy k jednotlivým programom. Funkcia Energy sa postará o pokročilé riadenie spotreby elektrickej energie, zatiaľ čo Home Care zaistí optimálny prevádzkový stav automatickej práčky SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE.

Automatická práčka znižujúca množstvo mikroplastov

S automatickou práčkou SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE pomôžete chrániť životné prostredie. Cyklus Menej mikrovlákien optimalizuje otáčky motora a intenzitu prania, čím zníži množstvo uvoľňovaných mikročastíc do ekosystému až o 54 %.

Práčka s antibakteriálnym praním v horúcej pare

Svet je plný alergénov, vírusov a baktérií, ktoré sa môžu zachytiť aj na našom oblečení. Práčka SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania tým, že priamo z bubna vypúšťa horúcu paru, ktorá následne preniká do oblečenia. Dokáže takto odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov.

Tichá automatická práčka s 20-ročnou zárukou

Na práčku SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE je spoľahnutie. Je vybavená technológiou digitálneho invertora, ktorý využíva silné magnety, aby ponúkol tichý, ale zároveň výkonný chod spotrebiča. Automatická práčka SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE sa tiež vyznačuje nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou, a navyše k nim dostanete 20-ročnú záruku na motor.

Čistý bubon s funkciou Drum Clean

Praktická funkcia Drum Cleam sa postará o hygienickú čistotu vnútornej časti automatickej práčky SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE. Prostredníctvom dokonalej kombinácie namáčania, pulzovania a vysokorýchlostného odstreďovania udržuje bubon práčky maximálne čistý, bez nutnosti použitia agresívnych a drahých hygienických prostriedkov.

Automatická parná práčka so zásuvka StayClean Drawer, ktorá si sama odstráni prilepené nečistoty

Automatická parná práčka SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE je vybavená zásuvkou StayClean Drawer, ktorá sa vďaka špeciálnemu oplachovému systému postará o precízne spláchnutie pracieho prostriedku a zvyšných nečistôt. Prostriedok sa tak nebude usadzovať vo vnútri zásuvky, takže zostane čistá a hygienickejšia.

Práčka Samsung, s ktorou nemajú šancu ani najvytrvalejšie škvrny

Make-up, tráva, víno alebo krv sú silným súperom každej práčky. Funkcia Bubble Soak je však pripravená aj na tie najextrémnejšie prípady. Jej tajomstvo spočíva v dôkladnom namáčaní v aktívnych bublinách, ktoré intenzívne uvoľňujú nečistoty, aby ste z práčky SAMSUNG EcoBubble WW90CGC04DTELE vytiahli vždy voňavú a čistú bielizeň.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie) 44 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 9 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 50 l
Doba trvania (pranie) 218 min (3,63 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14
Jazyk ovládacieho panela Angličtina

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 55 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Pridanie bielizne v priebehu prania, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Eco Bubble

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita SmartThings
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 65 kg

Farba práčky

Farba Biela

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,2 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko
Kód:  SAWM086
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WW90CGC04DTELE
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11