Obnoviť stránku

SAMSUNG DV90T5240AW/S7

Garancia najlepšej ceny
Novinka
798,90 €

SAMSUNG DV90T5240AW/S7

Máte obmedzený priestor v domácnosti a neustále vám prekáža sušiak na bielizeň? Potom bude investícia do voľne stojacej sušičky na bielizeň Samsung rozumná voľba. Je to sušička kondenzačná. V súčasnej dobe je kondenzačná sušička najobľúbenejším typom. Na jej používanie nie sú potrebné žiadne stavebné úpravy či zložité inštalácie. Súčasťou sušičky je nádoba na kondenzát, ktorá efektívne zhromažďuje a uchováva vodu vzniknutú kondenzáciou vlhkosti z bielizne. Sušička SAMSUNG DV90T5240AW/S7 zaisťuje kvalitnú starostlivosť o bielizeň a vaše potreby. K užitočným funkciám patrí napríklad tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, detská poistka, ovládanie mobilom a reverzibilné dvierka. Smart sušička bielizne sa môže prepojiť s inteligentným mobilným zariadením, vďaka tomu ju môžete zapnúť na diaľku či zmeniť programy. Rozmery sušičky na bielizeň Samsung zodpovedajú 85 × 60 × 65 cm (v × š × h). Má hmotnosť 49 kg.

Sušička prádla SAMSUNG DV90T5240AW/S7 ...
Sušička prádla SAMSUNG DV90T5240AW/S7 ...

Zásadné vlastnosti sušičky SAMSUNG DV90T5240AW/S7

  • Voľne stojaca sušička prináša úsporu vášho času a námahy
  • Je to sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom
  • Sušička zahŕňa nádobu na kondenzát
  • Sušička na bielizeň Samsung spadá do energetickej triedy A+++ a jej spotreba je 1,94 kWh
  • Vnútorný priestor sušičky obsiahne až 9 kg kúskov bielizne na sušenie
  • Hlučnosť prístroja je 63 dB
  • Vďaka WiFi ju pripojíte k SmartThings
  • Prehľad o prebiehajúcom programe a nastavení vám zaistí displej
  • Pomocou rýchleho programu bude bielizeň suchá za krátku dobu
  • Nastavte si smer otvárania dvierok podľa svojich požiadaviek
  • Vnútorné osvetlenie umožní mať dokonalý prehľad o obsahu sušičky

Objavte praktické funkcie sušičky bielizne SAMSUNG DV90T5240AW/S7

Vďaka sušičke Samsung ušetríte veľa času, ktorý by ste inak museli stráviť vešaním a čakaním na suchú bielizeň. Vnútorné osvetlenie sušičky bielizne umožňuje ľahké vybratie všetkých vecí, ktoré sa v nej nachádzajú, a zároveň poskytuje dokonalý prehľad o jej obsahu. Zámok na displeji signalizuje, že je aktívna detská poistka, ktorá zabráni deťom hrať sa so zariadením. Integrovaný displej na čelnej strane vás bude informovať o aktuálnom dianí či nastavení.

Sušička prádla SAMSUNG DV90T5240AW/S7 ...
Sušička prádla SAMSUNG DV90T5240AW/S7 ...

Šetrite energie so sušičkou SAMSUNG DV90T5240AW/S7

Premýšľate nad úsporou energie? Naše sušičky sú pre vás tou správnou voľbou. Sušička bielizne SAMSUNG DV90T5240AW/S7 je vybavená tepelným čerpadlom, ktoré využíva teplo vzniknuté počas sušenia na ohriatie chladného vzduchu., čím sa efektívne využíva vytvorené teplo, minimalizujú sa jeho straty a zvyšuje sa energetická účinnosť sušičky. Sušičku môžete umiestniť kamkoľvek, či už to bude do kúpeľňa, chodba alebo technická miestnosť, aj tak dokonale zapadne do daného priestoru. Vďaka praktickým dvierkam si môžete sami vybrať, či ich budete otvárať doprava alebo doľava, a upraviť ich tak podľa svojich potrieb.

Zvoľte si program sušenia podľa svojich preferencií

Sušička bielizne Samsung je vhodná pre všetky druhy bielizne vrátane jemných textílií, ako sú košele a saténové šaty. Pokiaľ máte škvrnu od rannej kávy na košeli, ktorú ste si vybrali na pracovný pohovor, nezúfajte. Stačí košeľu vyprať a použiť rýchly program, ktorý ju vysuší počas krátkej chvíle.

Sušička prádla SAMSUNG DV90T5240AW/S7 ...

Energetické údaje sušičky na bielizeň Samsung

Sušička zvládne vysušiť veľké množstvo bielizne naraz, čo uľahčí život ľuďom s náročným životným štýlom alebo rodinám s deťmi. Sušička na bielizeň SAMSUNG DV90T5240AW/S7 spadá do energetickej triedy A+++. Tomu zodpovedá spotrebovanie energie 1,94 kWh. Vnútorný priestor sušičky je ideálny až pre 9 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť prístroja je 63 dB. Účinnosť sušenia je jedným z najdôležitejších kritérií pri výbere sušičky. Sušička na bielizeň Samsung dosahuje účinnosť triedy A, čo znamená, že v štandardnom programe vysuší viac ako 90 % vody.

Sušička prádla SAMSUNG DV90T5240AW/S7 ...

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Sušička prádla SAMSUNG DV90T5240AW/S7 Energetický štítok

Rozmery:

85 × 60 × 65 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

49 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

A

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 63 dB
Spotreba energie 1,94 kWh

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 65 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 49 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka, Ovládanie mobilom, Reverzibilné dvierka
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita SmartThings
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia

Farba sušičky

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko
Kód:  SASU049
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DV90T5240AW/S7
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08