Obnoviť stránku

SAMSUNG DV90N8287AW/ZE

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG DV90N8287AW/ZE

Účinnejšie aj úspornejšie

Usušte svoju bielizeň rýchlo, kvalitne a s čo najmenšou spotrebou energie. Vďaka pokročilým technológiám použitým pri konštrukcii tepelného čerpadla sa sušička DV90N8287AW/ZE od spoločnosti Samsung môže pýšiť hodnotením energetickej účinnosti A+++. To je zárukou výrazného ušetrenia nákladov na energie.


Optimalizácia sušenia

Dôverujte inteligentným senzorom OptimalDry vo vašej sušičke. Sofistikovaný systém ich využíva na to, aby rozpoznal čistotu, teplotu a zostatkovú vlhkosť tepelného výmenníka. V reálnom čase potom toto riešenie upravuje dobu sušenia tak, aby sušička dosiahla tie najlepšie výsledky za čo najkratší čas a pri čo najnižšej spotrebe. A samozrejme dbá aj na to, aby ochránila látku vášho oblečenia.


Praktický filter 2 v 1

Zachovajte vždy optimálny výkon svojej sušičky Samsung DV90N8287AW/ZE. Vylepšený dvojvrstvový sieťový filter vám to jednoducho umožní. Vďaka jeho použitiu vo svojej sušičke dokonca nebudete potrebovať čistiaci filter pre tepelný výmenník. A navyše vás v prípade potreby vyčistenia filtra a výmenníka upozornia dva praktické alarmy.


Rozvoňajte bielizeň

K tomu, aby vaša bielizeň bola plná sviežosti a príjemnej vône, už nepotrebujete žiadne chemické prostriedky. Vďaka technológii AirWash od spoločnosti Samsung bude vaše oblečenie vždy voňať príjemne. AirWash využíva horúci vzduch na to, aby látku zbavil baktérií aj zápachu. Ide o vysoko efektívnu, ale zároveň mimoriadne šetrnú metódu ošetrenia vašej bielizne.


Inteligentný indikátor

Získajte okamžitý prehľad o tom, koľko vody sušička z vášho oblečenia dostala a koľko bielizne ešte môžete vysušiť. Jediný pohľad na indikátor vám prezradí množstvo extrahovanej vody. Budete tak mať perfektný prehľad o tom, kedy je potrebné nádobu vyprázdniť pred ďalším používaním.


Srdcom je skvelý motor

Sušička Samsung DV90N8287AW/ZE disponuje skvelým motorom s vysokou spoľahlivosťou a výrobca naň dáva záruku až po dobu 10 rokov. Veľkou výhodou je jeho tichý a spoľahlivý chod s minimom pohyblivých častí. Užívateľa tak isto poteší, že hladina hluku sa nepresiahne 63 dB.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Hlučnosť 63 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 65,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 50 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
Kód:  SASU005
Produktové číslo:  DV90N8287AW/ZE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19