Obnoviť stránku

SAMSUNG WW70M649OBW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW70M649OBW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE

Využite našu výhodnú ponuku a vybavte vašu domácnosť modernými spotrebičmi od spoločnosti Samsung. V tomto prípade ide o praktickú súpravu práčky WW70M649OBW/ZE a sušičky DV90N62632W/ZE. Oba spotrebiče vynikajú moderným dizajnom, novodobými technológiami, účinnosťou a energetickou nenáročnosťou. Oba spotrebiče patria do energetickej triedy A+++ a počas prevádzkovania vďaka tomu ušetríte nemalé finančné výdavky. Určite vás poteší jednoduché a intuitívne ovládanie práčky a sušičky SAMSUNG. Práčka je vďaka invertorovému motoru veľmi tichá. Na motor je 10-ročná záruka. Veľkou prednosťou práčky je aj technológia, ktorá reaguje na množstvo náplne, čím práčka dosahuje nižšiu spotrebu vody a energie.

Kľúčové vlastnosti práčky Samsung WW70M649OBW/ZE

  • Cenovo dostupná práčka v energetickej triede A+++
  • Funkcia AddWash umožňuje pridať bielizeň aj po spustení pracieho cyklu
  • Parné čistenie Hygiene Steam na odstránenie silného znečistenia a 99,9 % baktérií
  • Digitálny invertorový motor s 10-ročnou zárukou
  • Funkcia Eco Drum Clean+ (čistenie práčky)
  • Keramické výhrevné teleso s dvojitou povrchovou úpravou znižuje usadzovanie vodného kameňa
  • Zásuvka StayClean Drawer vie opláchnuť zvyšky pracieho prášku
  • Na silne zašpinenú bielizeň je pripravený program BubbleSoak
  • Technológia EcoBubble sa stará o šetrné a úsporné pranie
  • Praktická aplikácia Samsung Q-rator pre možnosť načasovania prania na diaľku

Práčka Samsung WW70M649OBW/ZE vám ušetrí veľa peňazí

Skvele vybavená práčka Samsung WW70M649OBW/ZE sa efektívne postará o vašu bielizeň a navyše bude šetrná aj k vašej peňaženke. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+++ a počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje približne 122 kWh elektrickej energie a 7 400 litrov vody. Veľký bubon pojme až 7 kg bielizne, takže práčka Samsung WW70M649OBW/ZE nájde využitie aj v početnejších rodinách. Navyše bubon disponuje jedinečnou konštrukciou, nesúcou označenie Q-Drum. Tá využíva nezávislú rotáciu samotného bubna a jeho zadnej steny, čím sa pri praní vytvára ďaleko účinnejšie prúdenie vody a pohyb bielizne. Vďaka tomu bude vaše oblečenie vyprané rýchlo, účinne – a navyše naozaj šetrne. Digitálny invertorový motor sa postará o maximálne spoľahlivý a tichý chod. Keramické výhrevné teleso s dvojitou povrchovou úpravou znižuje usadzovanie vodného kameňa a tým predlžuje životnosť práčky

Pridajte bielizeň počas prania vďaka AddWash

Práčka Samsung WW70M649OBW/ZE disponuje možnosťou pridávania zabudnutej bielizne počas prania. Vďaka tomuto riešeniu pridáte do práčky nielen oblečenie, ale napríklad aj viac pracieho prostriedku, alebo aviváže. Jednoducho, rýchlo a ľahko. Skvelé, že? Nesmieme však zabudnúť spomenúť, že práčka je vybavená technológiou Eco Bubble, ktorá zaručí vysoko účinné pranie, a to aj v studenej vode (15 °C), vďaka čomu ušetríte až 70 % energie. Moderným spotrebičom sa práčka Samsung stáva aj vďaka možnosti prepojenia vášho inteligentného telefónu s práčkou. Aplikácia Samsung Q-rator prehľadne poskytne možnosť načasovať pranie na diaľku, odporučí optimálne nastavenie pracieho cyklu podľa vybraného oblečenia a svedomito nahlási akékoľvek poruchy, či problémy a pomôže s ich odstránením.


Kľúčové vlastnosti sušičky Samsung DV90N62632W/ZE

  • Sušička s energetickou účinnosťou A+++
  • Určená na 9 kg bielizne
  • Inteligentné senzory OptimalDry
  • Praktický filter 2 v 1
  • Technológia AirWash využíva horúci vzduch na to, aby látku zbavil baktérií aj zápachu
  • Možnosť spustiť program sušenia bielizne pomocou vášho mobilného telefónu

Vždy perfektne vysušené so sušičkou Samsung DV90N62632W/ZE

Sušička DV90N62632W/ZE od spoločnosti Samsung je moderná vo všetkých ohľadoch a tak vás neprekvapí možnosť spustiť program sušenia bielizne pomocou vášho mobilného telefónu. Všetko vďaka tomu vyriešite ľahko, rýchlo a navyše veľmi komfortne. Dômyselné, že? Pripravené je však toho pre vás oveľa viac. Inteligentné senzory s funkciou OptimalDry rozpoznajú čistotu, teplotu a zostatkovú vlhkosť tepelného výmenníka. V reálnom čase potom toto riešenie upravuje dobu sušenia tak, aby sušička dosiahla tie najlepšie výsledky za čo najkratší čas a pri čo najnižšej spotrebe. Určite oceníte aj fakt, že sušička Samsung DV90N62632W/ZE disponuje dvojvrstvovým sieťovým filtrom, ktorý úplne nahradzuje čistiaci filter pre tepelný výmenník. 


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SAMSET04
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13