Obnoviť stránku

SAMSUNG DV90M6200CW

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG DV90M6200CW

Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE sa dokonale postará o usušenie vašej bielizne a oblečenia. Vďaka technológii tepelného čerpadla ponúka účinnejší, úspornejší a šetrnejší spôsob sušenia. Inteligentný sušiaci systém OptimalDry s detekciou vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka umožní priebežnú úpravu času sušenia, aby sa dosiahli najlepšie výsledky. Systém pritom súčasne chráni bielizeň pred poškodením a znižuje spotrebu energie. Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE disponuje kapacitou pre 9 kg bielizne, ktorú ochráni pred pokrčením.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE

  • Sušička bielizne s kapacitou 9 kg
  • S technológiou tepelného čerpadla pre šetrné a úsporné sušenie
  • Inteligentný sušiaci systém OptimalDry pre priebežnú úpravu času sušenia
  • Chráni bielizeň pred poškodením
  • S inovovaným filtrom 2 v 1 obsahujúcim 2-vrstvý sieťový filter
  • Sušička SAMSUNG s indikátorom vody v nádobke
  • Možnosť usušenia menšieho množstva bielizne za 35 minút
  • Technológia AirWash pre voňavú a sviežu bielizeň
  • S funkciou odloženého štartu a detskou poistkou
  • Vhodná pre usušenie všetkých druhov bielizne vrátane lôžkovín
  • Farebné vyhotovenie: biele

S indikátorom vody v nádobke

Inovovaný filter 2 v 1 obsahuje 2-vrstvý sieťový filter, ktorý udržuje optimálny sušiaci výkon, a to bez toho, aby sušička potrebovala čistiaci filter pre tepelný výmenník. V prípade, keď bude potrebné vyčistiť filter a tepelný výmenník, upozornia vás na to dva integrované alarmy. Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE rovnako disponuje indikátorom vody v nádobke, ktorý priebežne monitoruje, koľko vody bolo z oblečenia extrahované a skondenzované. Vďaka tomu jednoducho zistíte, či je nutné nádobku vyprázdniť pred ďalším sušením.

Bielizeň suchá za 35 minút a vždy krásne svieža

Program rýchle sušenie umožňuje usušiť menšiu várku oblečenia už za 35 minút takým spôsobom, že si ho po vybratí zo sušičky môžete vziať rovno na seba. Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE bezpečne usuší aj len pár kúskov oblečenia, vďaka čomu nemusíte čakať na väčšie várky oblečenia. Vďaka sušiacej technológii AirWash zostane bielizeň vždy svieža a voňavá. Technológia pracuje na báze horúceho vzduchu, bez toho aby využívala vodu či chemické prostriedky. Samozrejmosťou je tiež funkcia odloženého štartu, ktorá zabezpečí možnosť naplánovania času spustenie spotrebiča a nechýba ani detská poistka.

Sušička SAMSUNG sa postará o všetky druhy bielizne

Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE sa dokonale postará o všetky druhy oblečenia a bielizne. Šetrne a vždy s perfektným výsledkom usuší jemnú bielizeň, košele, vlnené oblečenie, bavlnu, syntetiku, outdoorové oblečenie, uteráky a dokonca disponuje špeciálnym programom pre lôžkoviny. Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE sa o každý kúsok bielizne a oblečenia postará so skutočne maximálnou šetrnosťou a súčasne precíznym výsledkom.

Hmotnosť:
49,5 kg

Rozmery:
85 × 65 × 60 cm


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 65 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 50 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
Kód:  SASU009
Produktové číslo:  DV90M6200CWLE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02