Obnoviť stránku

SAMSUNG DV90M6200CW

+ 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG DV90M6200CW

Efektívna a šetrná

Perfektne vysuší vaše oblečenie. Nie však váš rozpočet! Sušička od spoločnosti Samsung využíva šikovnú technológiu tepelného čerpadla a prináša tak skutočne šetrný spôsob sušenia vašej bielizne. Vďaka tomu si vyslúžila aj hodnotenie energetickej účinnosti A+++.


Systém pre ideálny chod sušičky

Efektivitu sušenia zaisťuje okrem iného aj sofistikované riešenie OptimalDry System. Neustále dáva pozor na tepelný výmenník a skúma jeho vlhkosť, teplotu a čistotu. Vďaka informáciám získaným pomocou šikovných senzorov dokáže sušenie podľa potreby upravovať a optimalizovať pre čo najlepšie výsledky. Oblečenie je tak chránené pred poškodením a spotreba energie je udržaná na minime.


Upozorní vás na čistenie filtra

Nepotrebujete špeciálny čistiaci filter pre tepelný výmenník. A pritom sa nemusíte báť žiadnych kompromisov vo výsledkoch sušenia vašej bielizne. Sušička od spoločnosti Samsung totiž disponuje vylepšeným sieťovým filtrom 2 v 1. A vďaka dvom alarmom budete okamžite vedieť, kedy je nutné filter a tepelný výmenník vyčistiť.


Sviežosť prírody

Zaslúžite si suché a pritom svieže oblečenie. Preto prichádza spoločnosť Samsung s technológiou AirWash, ktorá zaručuje efektívne a pritom prirodzené sušenie. Úžasné výsledky dosahuje bez použitia akýchkoľvek chemikálií. Sviežosť oblečenia zabezpečuje jednoducho použitím horúceho vzduchu.


Praktický indikátor vody v nádobke

Majte pod kontrolou, aký objem vody bol vyextrahovaný z vášho oblečenia. Vďaka šikovnému indikátoru vody v nádobke je to hračka! Okamžite tak viete, či je nutné nádobku pred ďalším sušením vyprázdniť. Stačí sa jednoducho na zariadenie pozrieť. Používanie sušičky nikdy nebolo jednoduchšie.


Stačí 35 minút

Ponáhľate sa na dôležité stretnutie a náhle ste zistili, že vaše obľúbené oblečenie ešte nie je suché? Žiaden problém! Práve na tieto účely je tu program Rýchle sušenie 35'. Dokáže usušiť malé množstvo oblečenia za neuveriteľných 35 minút. Ušetrí vám množstvo času a vy sa tak nebudete musieť na poslednú chvíľu stresovať, že nemáte čo na seba.

 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 0,88 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 65 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 50 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart
Kód:  SASU001
Produktové číslo:  DV90M6200CW/ZE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09