Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAMSUNG DV90M5200QW

+ 10 rokov záruka na digitálny invertorový motor
4,9 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG DV90M5200QW

Vyzbrojte svoju domácnosť na nikdy nekončiaci boj s mokrou bielizňou. Kondenzačná sušička DV90M5200QW od spoločnosti Samsung ponúka hneď niekoľko unikátnych technológií, ktoré zlepšujú výsledky sušenia. Medzi tie najväčšie inovácie určite patrí využitie špeciálneho motora, ktorý je dokonale tichý a mimoriadne spoľahlivý a okrem toho špeciálne keramické výhrevné teleso, ktoré sa postará o dlhú životnosť sušičky. Určite oceníte aj OptimalDry™ System, čo je inteligentný sušiaci systém s detekciou zostatkovej vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka. Spotrebič sa môže pochváliť hodnotením energetickej účinnosti A+++. Sušička bielizne Samsung DV90M5200QW/ZO disponuje kapacitou 9 kg bielizne, ktorú ochráni pred pokrčením. Crystal Gloss dvierka dodávajú sušičke elegantný vzhľad. Usušte svoju bielizeň rýchlo, kvalitne a s čo najmenšou spotrebou energie.


Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Samsung DV90M5200QW/ZO

  • Sušička bielizne v bielej farbe s kapacitou diamantového antikorového bubna 9 kg
  • S technológiou tepelného čerpadla na šetrné a úsporné sušenie
  • Sušička prádla je vybavená inteligentným sušiacim systémom OptimalDry™ na priebežnú úpravu času sušenia
  • Využíva keramické výhrevné teleso, ktoré sa môže pýšiť svojou unikátne dlhou životnosťou
  • Okrem toho sušička Samsung DV90M5200QW/ZO disponuje inovovaným filtrom 2 v 1 obsahujúcim dvojvrstvový sieťový filter
  • Indikátor nádobky extrahovanej vody pre perfektný prehľad
  • Možnosť usušenia menšieho množstva bielizne len za 35 minút
  • Monitorovací systém Smart Check diagnostikuje problémy v ranom štádiu a pomocou aplikácie v smartfóne vám navrhne riešenie bez nutnosti asistencie technika
  • Funkcia odloženého štartu
  • Sušička bielizne Samsung ochráni vašu bielizeň pred poškodením a pokrčením
  • Detská poistka proti nechcenému spusteniu
  • Hlučnosť pri sušení do 65 dB
  • Šetrne a vždy s perfektným výsledkom usuší sušička na prádlo Samsung DV90M5200QW/ZO všetky druhy bielizne a dokonca disponuje aj špeciálnym programom na posteľnú bielizeň
  • Dizajnové transparentné dvierka Crystal Gloss
  • Veľký a prehľadný LED displej
  • Sušička patrí do úspornej energetickej triedy A+++
  • Rozmery sušičky Samsung DV90M5200QW/ZO sú: 60 × 85 × 60 cm


Úsporná energetická trieda A+++

Sušička bielizne Samsung DV90M5200QW/ZO je vybavená tepelným čerpadlom, ktoré zabezpečuje usušenie vášho oblečenia ešte šetrnejšie a úspornejšie, čo sa týka nákladov. S hodnotením energetickej účinnosti A+++ si môžete byť istí, že táto sušička Samsung bude mať unikátne nízku spotrebu energie.

Senzory, ktoré sa postarajú o ten najlepší výsledok pri čo najmenšej spotrebe energie

O spoľahlivú detekciu zvyškovej vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka sa u sušičky Samsung DV90M5200QW/ZO postará inteligentný systém OptimalDry™. Ide o senzory, ktoré zabezpečujú dosiahnutie toho najlepšieho výsledku priebežným upravovaním času sušenia. Zároveň tak chránia vašu bielizeň pred prípadným poškodením a navyše aj znižujú spotrebu energie sušičky.

O optimálny sušiaci výkon sa postará filter 2 v 1

Sušička Samsung DV90M5200QW/ZO sa môže pochváliť aj svojím zdokonaleným dvojvrstvovým filtrom, ktorý zaručí ideálny sušiaci výkon bez toho, aby ste potrebovali čistiaci filter pre tepelný výmenník. Akonáhle bude potrebné filter a tepelný výmenník vyčistiť, sušička Samsung DV90M5200QW/ZO vás na to upozorní dvojitým zvukovým signálom.


Prehľad nad nádobkou s extrahovanou vodou

Vďaka indikátoru množstva vody v nádobke budete presne vedieť, koľko vody sušička Samsung DV90M5200QW/ZO z vašej bielizne extrahovala a skondenzovala. S týmto pohodlným systémom nikdy nestratíte prehľad o tom, kedy bude potrebné nádobku s vodou vyprázdniť, aby ste mohli neobmedzene pokračovať v ďalšom sušení.

Ponáhľate sa? Sušička Samsung vaše oblečenie pripraví na nosenie do 35 minút

Ponáhľate sa na stretnutie, alebo do práce a vaša bielizeň je ešte len čerstvo vypraná a stále mokrá? Potom môžete u sušičky Samsung DV90M5200QW/ZO využiť cyklus Rýchle sušenie 35'. Ten sa počas iba 35 minút postará o to, aby ste si už perfektne suchú bielizeň mohli hneď obliecť. Najlepšie bude táto funkcia sušičky Samsung fungovať pri menšom množstve bielizne. Už nemusíte čakať, až sa vám nazhromaždí viac oblečenia, aj niekoľko kúskov bude v sušičke Samsung DV90M5200QW/ZO pri sušení v bezpečí. Samozrejmosťou je aj funkcia odloženého štartu, ktorá zabezpečí možnosť naplánovania času spustenia spotrebiča a nechýba ani detská poistka.

Jednoduché riešenie problémov z pohodlia vášho domova

So systémom automatického monitorovania chýb Smart Check sa nebudete musieť obávať zbytočných nákladov a problémov vzniknutých pri možnej poruche na sušičke Samsung DV90M5200QW/ZO. Smart Check zavčasu rozpozná a diagnostikuje vzniknuté chyby a odporučí vám, pomocou aplikácie vo vašom smartfóne s operačným systémom iOS či Android, ideálne a zároveň to najjednoduchšie riešenie. Nebudete tak musieť strácať čas a nervy s nákladným hľadaním servisného technika.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,25 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 64 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 50 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
Súprava na pripojenie k odpadu Áno
Kód:  SASU003
Produktové číslo:  DV90M5200QW/ZE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16