Obnoviť stránku

SAMSUNG DV80CGC0B0AELE

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
598,90 €

SAMSUNG DV80CGC0B0AELE

Hľadáte pomocníka, ktorý rýchlo vysuší všetko čerstvo vyprané prádlo, zahubí nežiaduce baktérie a zároveň dbá na vysokú energetickú efektivitu? V tom prípade ste ho práve našli so sušičkou DV80CGC0B0AELE od spoločnosti Samsung. Tá využíva technológiu tepelných čerpadiel, ponúkajúcu špičkovú energetickú účinnosť A++ a maximálne šetrný spôsob starostlivosti o odevy. Recykláciou teplého vzduchu navyše ušetrí čas, takže večerný outfit alebo športový dres budete mať na ďalšie použitie pripravené oveľa rýchlejšie.


Sušička bielizne SAMSUNG DV80CGC0B0AELE a jej kľúčové vlastnosti

  • Sušička Samsung pojme až 8 kg bielizne
  • Pýši sa energetickou účinnosťou A++
  • Disponuje 3 senzormi na dokonalé sušenie
  • Ľahko sa čistí vďaka filtru 2 v 1
  • Možno ju ovládať cez mobilnú aplikáciu Smartthings
  • Osvieži aj nevypranú bielizeň vďaka technológii AirWash
  • Ponúka rýchly program, s ktorým usušíte za 35 minút aj 1 kg bielizne

Sušička bielizne SAMSUNG DV80CGC0B0AELE s energetickou účinnosťou A++

So sušičkou bielizne SAMSUNG DV80CGC0B0AELE ušetríte nielen náklady za spotrebu elektriny, ale aj dopady na životné prostredie a zároveň svoj drahocenný čas. Moderná technológia tepelného čerpadla zaisťuje jemné, šetrné, ale efektívne sušenie rôznych druhov tkanín. Sušička bielizne SAMSUNG DV80CGC0B0AELE, ktorá sa pýši energetickou účinnosťou A++, ohrieva vzduch pomocou tzv. chladiva, a vďaka recyklácii teplého vzduchu dochádza k väčšej úspore energie.


Sušička so vstavanou Wi-Fi technológiou

Maximálne jednoduché nastavenie všetkých parametrov sušenia prináša aplikácia SmartThings s rozšírenými možnosťami personalizácie. Tlačidlo Auto Cycle Link vám poskytne na mieru šité odporúčania a tipy k jednotlivým programom. Funkcia Energy sa postará o pokročilé riadenie spotreby elektrickej energie, zatiaľ čo Home Care zaistí optimálny prevádzkový stav sušičky SAMSUNG DV80CGC0B0AELE.


Sušička bielizne v dokonalom spojení s vašim interiérom

Sušička bielizne SAMSUNG DV80CGC0B0AELE sa rýchlo zladí s vašim domovom. Vďaka technológii obojstranných dvierok si budete môcť vybrať smer, ktorým sa budú otvárať a zariadenie tak prepojiť s existujúcimi spotrebičmi, skrinkami a ďalšími vašimi požiadavkami. V ceste vám už nebude stáť žiadna stena a všetko bude úhľadne zarovnané. Poteší vás aj priehľadné vyhotovenie dvierok, takže budete mať dokonalý prehľad, aké kúsky z vášho šatníka sa práve vo vnútornom priestore sušičky nachádzajú.

Pokrčená bielizeň sa stane minulosťou

Tiež nemáte radi, keď bielizeň vytiahnete zo sušičky a nájdete ju celú pokrčenú? Stačí zvoliť funkciu Wrinkle Prevent, ktorá aj po ukončení cyklu prerušovane otáča bubon sušičky SAMSUNG DV80CGC0B0AELEaž počas 180 minút. Usušené oblečenie tak nezostane dlho na jednom mieste a nebudú sa na ňom vytvárať nevzhľadné záhyby.



Sušička bielizne SAMSUNG DV80CGC0B0AELE s dokonalými výsledkami sušenia s OptimalDry

Veľa výkonu na pohodlné sušenie zaistí moderné riešenie OptimalDry, využívajúce 3 inteligentné senzory. Tie v reálnom čase monitorujú vlhkosť a upravia zostávajúci čas sušiaceho cyklu, takže rýchlejšie pripravia všetky obľúbené kúsky z vášho šatníka. Rovnako ochráni tkaniny pred poškodením a včas vám pripomenie potrebu opätovného vyčistenia výmenníka.

Údržba sušičky SAMSUNG DV80CGC0B0AELEs minimom námahy

Spoľahnite sa na vyššiu bezpečnosť a maximálne optimalizovaný výkon sušičky SAMSUNG DV80CGC0B0AELE s inovatívnym filtrom 2 v 1, ktorý disponuje dvojvrstvovým sieťovým uložením bez nutnosti prítomnosti výmenníka tepla, čo zásadným spôsobom uľahčuje údržbu zariadenia. Vy tak nielen, že ušetríte čas a energiu v rámci starostlivosti o svoj spotrebič, ale taktiež sa dozviete, kedy bude treba čistenie opätovne vykonať vďaka dvom zabudovaným šikovným alarmom.

Sušička Samsung na príjemne svieže oblečenie bez nutnosti prania

Voňavé oblečenie bez prania? So sušičkou SAMSUNG DV80CGC0B0AELE je to možné – maximálna sviežosť s minimom námahy či použitia aviváže prinesie inovatívne technológie Air Wash. S jej pomocou budete môcť dať zbohom zatuchnutému zápachu a privítať sviežu vôňu, ako keby ste odevy alebo obliečky čerstvo vytiahli z práčky. Horúci vzduch navyše textil zbaví nepríjemných pachov, takže budete môcť svoje obľúbené oblečenie nosiť dlhšiu dobu, než ho bude treba opäť vyprať.

Samsung sušička – usuší bielizeň do 35 minút

Chystáte sa do spoločnosti a vaša bielizeň je od posledného prania ešte stále navlhnutá? V tom prípade ho vložte do sušičky SAMSUNG DV80CGC0B0AELE, zapnite cyklus Quick Dry a vysušte až 1 kg bielizne iba za 35 minút. Vysoká teplota vám navyše umožní vysušiť hneď niekoľko kúskov oblečenia naraz, takže si môžete pripraviť večerný komplet a za pár minút vyraziť.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 235 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 8,5 cm
Hmotnosť 48 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Voliteľný smer otvárania dvierok, Ovládanie mobilom, Program pre alergikov, Detský zámok
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita SmartThings
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia

Farba sušičky

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko
Kód:  SASU033
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DV80CGC0B0AELE
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19