Obnoviť stránku

SAMSUNG Dual Cook NV70M3541RS/EO

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG Dual Cook NV70M3541RS/EO


Jedna rúra, dve varné zóny

Rúra Samsung Dual Cook NV70M3541RS/EO vám umožní pripravovať niekoľko jedál súčasne. Vďaka praktickej hornej a dolnej varnej zóne môžete oddelene a nezávisle od seba nastavovať teplotu i čas prípravy. Alebo využiť celú jej kapacitu a piecť v nej aj skutočne veľké pokrmy.

Samočistiaci katalytický systém

O svoju čistotu sa dokáže postarať aj sama. Samsung Dual Cook NV70M3541RS/EO disponuje samočistiacou funkciou, tzv. katalytickým systémom, ktorý využíva špeciálne vložky umiestnené v zadnej časti spotrebiča. Katalytická vložka odstraňuje mastnotu zo škvŕn – tie najprv zoxidujú, zmenia sa na paru a následne sa vyparia.

Doprajte si priestor

Rozvíjajte svoju kreativitu aj v kuchyni. Prejavte svoje kuchárske schopnosti s nekonečnými možnosťami rúry Samsung Dual Cook NV70M3541RS/EO a jej veľkorysou 68-litrovou kapacitou. A ak si trúfate na skutočne veľkolepé menu, spotrebič bez problémov pojme hoci aj celého moriaka. Experimentujte a vytvárajte pokrmy plné fantázie, s touto rúrou sa vám každý kulinársky počin podarí.

Úsporná a ekologická

Šetrite svoje náklady, energiu i životné prostredie. Rúra Samsung Dual Cook NV70M3541RS/EO je vybavená pozoruhodnou energetickou účinnosťou triedy A, takže vám dopraje efektívny výkon bez zbytočne vysokých účtov za elektrinu.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 950 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,6 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 68 l
Kód:  SAMTR002
Produktové číslo:  NV70M3541RS/EO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09