Obnoviť stránku

Samsung DeX 2018

4,4 10 hodnotení

Samsung DeX 2018

Zážitok ako na počítači

Infinity displej Galaxy S9 je so svojou rozsiahlou obrazovkou ako stvorený na prezeranie fotografií či videí. Na úpravu dokumentov či tabuliek však určite uprednostníte monitor počítača. S Galaxy S9 a DeX Pad to nie je žiadny problém. Pracujte, mailujte a nakupujte pohodlnejšie na väčšej obrazovke.


* Odporúčame použiť HDMI kábel a nabíjačku, ktoré sú súčasťou balenia DeX Pad.
 * DeX Pad je dodávaná s HDMI káblom, nabíjačkou a dátovým káblom.
 ** Dostupné na vybraných telefónoch Samsung s operačným systémom Android 8.0 a vyšším.


Rýchle prepojenie

Svoj telefón premeníte na počítač behom pár sekúnd. Všetko, čo potrebujete je Galaxy, DeX Pad a monitor. Vďaka DeX Pad sa z vášho telefónu totiž razom stane pohodlný a intuitívny touchpad. Kanceláriu si odteraz vytvoríte skutočne kdekoľvek.



Nový pohľad na mobilné hranie

Využite všetky výhody, ktoré vám plocha monitora ponúka. Vyskúšajte si napríklad na veľkej obrazovke zahrať svoje obľúbené hry, ktoré hrávate na telefóne. S DeX Pad a aplikáciou Game Launcher nadobudne zážitok z hrania celkom nový rozmer.


* DeX Pad je dodávaná s HDMI káblom, nabíjačkou a dátovým káblom. Príslušenstvo vrátane monitora je predávané samostatne. 
 * Režim celej obrazovky vyžaduje použite aplikácie Game Launcher. Dostupnosť služby sa môže líšiť v závislosti od lokality.
 * Obrázky sú slúžia na ilustračné účely.

Kód:  SAAA0009a2
Produktové číslo:  EE-M5100TBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04