Obnoviť stránku

SAMSUNG BRB30705EWW/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
4,9 7 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
888,90 €

SAMSUNG BRB30705EWW/EF

Rýchle chladenie bez námrazy s chladničkou Samsung BRB30705EWW/EF

Vždy čerstvé potraviny bez námrazy v chladničke Samsung BRB30705EWW/EF

Ušetrite svoj čas aj energiu a dajte zbohom častému rozmrazovaniu vašej chladničky Samsung BRB30705EWW/EF. Technológia No Frost zlepšuje cirkuláciu vzduchu vo vnútornom priestore chladničky, udržuje stálu teplotu a tým efektívne zabraňuje tvorbe a hromadeniu ľadu. A pretože proti štandardným riešeniam chladí až dvakrát rýchlejšie, kladie oveľa menšiu záťaž na chladiaci systém a významným spôsobom predlžuježivotnosť zariadenia.

Samsung BRB30705EWW/EF s Twin Cooling Plus

Súčasťou chladničky Samsung BRB30705EWW/EF je špeciálna funkcia Twin Cooling Plus, ktorá optimalizuje teplotu a vlhkosť v chladničke aj mrazničke za pomoci nezávislých výparníkov a ventilátorov. Vďaka tejto špeciálnej funkcii vydržia vaše potraviny dlhšie čerstvé a zároveň si zachovávajú svoju prirodzenú chuť.

Tenké steny = viac miesta vo vnútri

Účinná izolačná technológia chladničky Samsung BRB30705EWW/EF SpaceMax zoštíhli vnútorné steny chladničky a vytvorí viac úložného priestoru pre pohodlné uskladnenie aj veľkých týždenných nákupov. Navyše budete mať po otvorení dvierok všetky potraviny doslova ako na dlani, pripravené na varenie alebo okamžitú konzumáciu.


Kovová chladiaca doska Metal Cooling

Aj v prípadoch, keď často otvárate a zatvárate dvierka, kovová chladiaca doska Metal Cooling udrží v chladničke Samsung BRB30705EWW/EF optimálnu teplotu. Rovnako police a ploché potrubie sú vyrobené z kvalitného kovu a pomáhajú obnoviť prípadné tepelné straty. Všetky komponenty potom dodávajú chladničke prémiový vzhľad a navyše sa jednoduchšie čistia.

Flexibilné úložisko Cool Selcet+

Vnútri mraziacej časti Samsung BRB30705EWW/EF nájdete flexibilné úložisko potravín, ktoré môžete ovládať pomocou dotyku Cool Select+. Pohodlne tak môžete prepínať medzi jednotlivými režimami a prispôsobiť si úložisko podľa vašich potrieb. Na výber máte režim Cool (2 °C), Chill (-1 °C), Soft Freeze (-5 °C) alebo Freeze (-15 ~ -23 °C).

Chladnička Samsung BRB30705EWW/EF ponúka flexibilný dverový priestor

Inovatívny dizajn Variety Guard vám umožní jednoducho upraviť umiestnenie a počet až 5 úložných prvkov vo dverách presne podľa vašich aktuálnych potrieb a požiadaviek. Zaručí tak efektívnu organizáciu a ukladanie potravinových balení rôznych tvarov a veľkostí v chladničke Samsung BRB30705EWW/EF.

Efektívnejšia organizácia mrazničky Samsung BRB30705EWW/EF

Vyhnite sa zdĺhavému hľadaniu potravín vo vašej mrazničke Samsung BRB30705EWW/EF. Polička Easy Slide sa jednoducho zasúva aj vysúva a pomôže vám efektívne ukladať, organizovať a pristupovať k zmrazeným potravinám. Vy tak budete môcť rýchlo nájsť aj suroviny, ktoré by sa inak stratili v zadnej časti priestoru alebo v rohoch.

Flexibilná polička Rack & Shelf v chladničke Samsung BRB30705EWW/EF

Radi si občas dáte pohár vína pri výnimočnej príležitosti či večeri s priateľmi? Na dokonalé uskladnenie fliaš lahodného moku poslúži multifunkčná polička Rack & Shelf, ktorá okrem fliaš vína štandardnej veľkosti pojme aj tie väčších rozmerov, napríklad od šampanského. Plošší dizajn je navyše oveľa univerzálnejší a predurčuje ju na využitie aj pre ďalšie potraviny – napríklad vajcia alebo pizzu.

Silný a rýchly mraziaci aj chladiaci výkon

Rýchla výroba ľadu či šokové zmrazenie potravín? Stlačením jediného tlačidla na chladničke Samsung BRB30705EWW/EF začne funkcia Power Freeze dodávať rýchly prúd studeného vzduchu do vašej mrazničky. To je vynikajúce na mrazenie alebo spevňovanie už zmrazených potravín a rýchlu výrobu ľadových kociek do lahodných večerných drinkov. funkcia Power Cool zase vpustí studený vzduch do chladiacej časti chladničkySamsung BRB30705EWW/EF.

Dokonale svieže ovocie a zelenina v chladničke Samsung BRB30705EWW/EF

Pôvodnú chuť a sviežosť ovocia a zeleniny zachová inteligentne navrhnutá zásuvka Fresh Zone, vytvárajúca ideálne prostredie pre skladovanie rýchlo sa kaziacich potravín. Precízne tesnenie chladničky Samsung BRB30705EWW/EF zabráni úniku vlhkosti a zároveň ju udržuje na optimálnej úrovni. Tým zamedzí vzniku škodlivých plesní a udrží vaše ovocie a zeleninu vždy v perfektnej kondícii – presne ako v deň, keď ste si ich zobchodu či trhu priniesli domov.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žiadna

Rozmery

Výška 193,5 cm
Šírka 54 cm
Hĺbka 55 cm

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky E
Ročná spotreba energie chladničky 229 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 224 l
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny) 74 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom B

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Vstavaný model
Montáž dvierok chladničky Spriahnuté

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie, Super mrazenie
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost, Twin Cooling
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 3ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 3ks
Celkový úžitkový objem chladničky 298 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 3 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Žiadna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 193,5 cm
Šírka chladničky 54 cm
Hĺbka chladničky 55 cm

Dizajn

Dizajn Klasický

Hmotnosť

Hmotnosť 74 kg

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky R600a

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 202,4 cm
Šírka balenia chladničky 60 cm
Hĺbka balenia chladničky 62,9 cm

Funkcie

Funkcie Total No Frost, Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super chladenie, Super mrazenie, Twin Cooling, Elektronické ovládanie teploty
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Klimatická trieda SN-T

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Vstavaný model
Montáž dvierok Spriahnuté

Typ chladiva

Typ chladiva R600a
Kód:  SACHL102
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BRB30705EWW/EF
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01