Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Bottle EO-SG710C

4,5 28 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung Bottle EO-SG710C

Prepojenie hudby a svetla

S bezdrôtovým reproduktorom Samsung Bottle vytvoríte tú pravú atmosféru počas počúvania vašej obľúbenej hudby. Vďaka kombinácii hudby a osvetlenia bude váš hudobný zážitok umocnený na maximum.

Elegantný dizajn

Nadčasový minimalistický dizajn robí z reproduktora elegantný doplnok, ktorý si nájde svoje miesto v každej modernej domácnosti.

Pre pokojný spánok

Vstavaný časovač pozvoľna upravuje intenzitu svetla, takže počas zaspávania nebudete rušení.

16 miliónov farebných odtieňov

Správnu náladu podporí široká škála svetelných efektov, ktorými môžete zdôrazniť atmosféru každej miestnosti. Svetlo zapnete naklopením reproduktora a farbu zmeníte jednoduchým zatrasením.

Farebná hudba

Farba svetla sa priebežne mení, v závislosti od prehrávaného obsahu, takže hudbu môžete vnímať nielen sluchom, ale aj očami.

360° priestorový zvuk

Sound Bottle je dizajnovaný do tvaru fľaše, vďaka čomu je zvuk distribuovaný do všetkých strán. Teraz si už nemusíte lámať hlavu, kam reproduktor umiestnite, pretože nech je kdekoľvek, vždy bude reprodukcia zvuku dokonalá.

Jednoduché bezdrôtové nabíjanie

Dobitie reproduktora je veľmi jednoduché. Zariadenie stačí položiť na bezdrôtový napájač, ktorý vás pomocou LED diód informuje o stave nabíjania. Ak nevlastníte napájaciu stanicu, môžete reproduktor dobíjať pomocou USB kábla.

Zmeňte farbu jediným pohybom

Na zmenu farby svetla stačí reproduktorom zatriasť zo strany na stranu.

Jednoduchá zmena intenzity svetla

Jas osvetlenia nastavíte naklonením reproduktora.

Jednoduché ovládanie

Sound Bottle ponúka intuitívne ovládanie pomocou tlačidiel umiestnených na vrchnej strane zariadenia.

 
Kód:  SAAA0204a
Produktové číslo:  EO-SG710CSEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12