Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE

5 8 hodnotení

Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE


Tyčový batériový vysávač BESPOKE Jet Pet prináša nový štandard vysávania

Chcete mať svoj domov ako zo škatuľky? Obstarajte si nenahraditeľného pomocníka – tyčový batériový vysávač BESPOKE Jet Pet od spoločnosti Samsung. Tento prémiový bezdrôtový vysávač Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE vás kompletne zbaví nečistôt, zvieracích chlpov či prachu a to všetko akoby mávnutím kúzelného prútika! Nielenže sa zmení váš spôsob vysávania, ale získate komfort, ktorý si skutočne zaslúžite. Ergonomická rukoväť pre pohodlné držanie, vlastná nabíjacia stanica a moderné funkcie, ako je napríklad samočistiace riešenie All-in-one, vám uľahčia prácu pri každodennom používaní. Okrem toho sa zabudovaný viacvrstvový filtračný systém postará o zdravie vašej domácnosti. Spoločne s antibakteriálnym vreckom zachytáva až 99,999 % jemného prachu a eliminuje rast až 99,9 % baktérií.


Tyčový aku vysávač Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Samsung BESPOKE Jet s vysýpacou stanicou All-in-one

Jednoduché čistenie s automatickým nabíjaním. To vám ponúka praktická vysýpacia stanica All-in-one, na ktorú stačí tyčový vysávač umiestniť, a prachový kôš máte čistý počas krátkej chvíle.

Tyčový aku vysávač Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Zachytí až 99,999 % prachových častíc

Znížte množstvo alergénov vo vašom domove s 5-stupňovým filtračným systémom, ktorý vypúšťa čistý vzduch a zároveň je schopný zachytiť až 99,999 % prachových častíc.

Tyčový aku vysávač Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pokročilejší čistiaci výkon vysávača

Silný HexaJet Motor dokáže vyvinúť výkon až 210 W, čo vám dovolí vysávať oveľa intenzívnejšie a dôslednejšie bez zbytočne vynaloženej námahy.



Aku vysávač zatočí so škodlivými alergénmi

Aku vysávač Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE je vybavený unikátnym kvalitným HexaJet Motorom s extrémnym sacím výkonom až 210 W, ktorý zabezpečí hygienickú čistotu za všetkých okolností. Aerodynamický dizajn s dômyselným vyhotovením optimalizuje prúdenie vzduchu tak, aby pohltil aj tie najdrobnejšie čiastočky prachu. Sústava rafinovane umiestnených filtrov a cyklónovej technológie absorbuje všetky nečistoty, takže po sebe zanecháva sviežu a čistú domácnosť. Čistiaci efekt podporuje aj viacúrovňový filtračný mechanizmus zadržaním až 99,999 % prachu s minimalizovaním rastu baktérií, vírusov či škodlivých alergénov, čo ocenia predovšetkým alergici a astmatici.


Už ani jedna omrvinka na zemi

Povysávali ste celý byt, ale napriek tomu ste na podlahe našli zvyšky nečistôt? So zariadením BESPOKE Jet Pet sa vám to už nestane. Akumulátorový vysávač je totiž opatrený vylepšeným statorom, rotorom a 3D ventilátorom motora HexaJet, ktoré tvoria ideálny prístroj na efektívnejšie upratovanie. Váži o 47 % menej ako bežné motory s účinnosťou 135 000 otáčok za minútu a s dosiahnuteľným príkonom až 580 W. Jeho parketou sú neskôr aj popadané ľudské vlasy, zvieracie chlpy či chumáče prachu. Spoľahnite sa na silu 210 W sacieho výkonu a užite si dokonale čistú domácnosť.


Sviežu miestnosť pri vysávaní zaručí tyčový akumulátorový vysávač Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE

Obťažuje vás počas vysávania ťažký vzduch, alebo ešte horšie, zatuchnutý zápach? Inovatívny systém Jet Cyclone zahŕňa 9 cyklónov s 27 prívodmi vzduchu, ktoré napomáhajú k precíznej filtrácii bez nulového zníženia výkonu. Tyčový akumulátorový vysávač BESPOKE Jet vám umožní vychutnať si čistejší vzduch bez prachových častíc.


Zapojte do upratovania aj tých najmenších

Všade samé rozdrobené sušienky? Naučte svoje deti robiť poriadok hneď odmalička s tyčovým vysávačom BESPOKE Jet Pet. Nízka hmotnosť 1,44 kg má o 24 % ľahšie telo ako štandardné spotrebiče od spoločnosti Samsung. Navyše sa nemusíte báť, že by vaše ratolesti zakopli o nejakú šnúru – žiadna tam totiž nebude. Vysávač na baterku je tiež vybavený ergonomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá pohodlne padne do každej dlane a komfortne sa drží aj počas dlhšieho používania. Pripravte sa na svižné otáčanie a neuveriteľne ľahký pohyb.


Vysávač na baterky Samsung BESPOKE Jet zaistí až 60 minút vysávania

Hľadáte elektrickú zásuvku? Už nemusíte. Na jedno plné nabitie dokáže vysávač na baterky Samsung BESPOKE Jet neprerušene vysávať po dobu až 1 hodiny. Zabudnite na zamotané káble či neustále zapínanie a vypínanie prístroja Samsung. Bez obáv dosiahnete všade tam, kam potrebujete s vysoko kapacitnou 2 500 mAh vymeniteľnou batériou. Počas celej prevádzky si zachováva približne 70 % svojho pôvodného výkonu, ktorý udrží až do 500 cyklov. A v prípade, že by ste potrebovali novú batériu, je možné ju kedykoľvek vymeniť.


Umývateľný prachový kôš aj filter aku vysávača Samsung

Neohrozujte sa nadmerným vírením prachu pri výmene vrecka do vysávača. Na zachytávanie nečistôt je aku vysávač od spoločnosť Samsung vybavený super moderným 0,5 l umývateľným zásobníkom, ktorý stačí jednoducho vybrať a umyť pod prúdom tečúcej vody. Vstavaná technológia Air Pulse dokáže pravidelnými vibráciami upratané zvyšky vyprázdniť bez toho, aby ste sa ich museli dotýkať. Vy tak môžete upratovať s pocitom, že po miestnosti nebude lietať prach a opätovne vám neznečistí čerstvo vyčistenú podlahu či nábytok.


Komunikácia vysávača cez LCD obrazovku

Bez digitalizácie to nejde ani pri klasickom vysávaní. So zabudovaným LCD displejom získate nepretržitý prehľad o aktuálnom stave vysávača Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE, kde budete môcť zistiť všetko – od zostávajúcej výdrže batérie, cez sací výkon, až po problém so zaseknutou kefou. Dostupné riešenia vám navyše ponúkne hneď v 28 svetových jazykoch.


Každá podlaha mu podľahne

Vždy pripravený! Nezáleží na tom, či potrebujete vyčistiť dlažbu, koberec alebo parkety. S ohybným 180° nadstavcom Jet Dual Brush sa dokážete dostať aj do ťažko dostupných miest. Mäkký valček kefky starostlivo saje všetko, čo sa mu dostane do cesty, pričom nylonové a gumové štetinky sú so svojou rýchlosťou 4 000 otáčok za minútu expertom na tkaniny kobercov či štrbiny medzi parketami.


Bezkáblový vysávač Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE s profesionálnou upratovacou sadou

Vyberte si zo špeciálneho príslušenstva, ktorý bezkáblový vysávač BESPOKE Jet Pet ponúka, ten najvhodnejší nadstavec. S rozmanitou sadou sa dostanete aj na tie najťažšie miesta – rámy na oknách, priestor pod gaučom alebo do medzery medzi sedačkami vo vašom aute. Ľubovoľnou kombináciou flexibilných nadstavcov a kief dosiahnete maximálnu mieru čistoty.


Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Vysávanie, Suché čistenie

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Materiál trubice Kov
Vlastnosti Indikátor nabíjania, LED displej, Regulácia výkonu

Typ povrchu

Typ povrchu Koberce, Tvrdé podlahy, Drevené podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3,5 h
Doba chodu 60 min
Kapacita batérie 2 500 mAh
Napätie batérie 25,2 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Kombinovaná, Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Násada Teleskopická trubica
Kefy Motorizovaná, Turbo
Ďalšie príslušenstvo Čistiaca stanica

Filtre

Typ filtra High Efficiency filter, Mikrofilter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 580 W

Hlučnosť

Hlučnosť 86 dB

Zberná nádoba

Objem 0,5 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 100 cm
Hĺbka 21 cm
Hmotnosť 2,7 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  SAMTV702
Produktové číslo:  VS20A95823W/GE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17