Obnoviť stránku

SAMSUNG BESPOKE AI WW11BB944DGHS7

+ 20 rokov záruka na motor
4,3 4 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
762,90 €

SAMSUNG BESPOKE AI WW11BB944DGHS7

Inteligentné a úsporné pranie novej generácie v práčke Samsung BESPOKE AI WW11BB944DGHS7

Do vašej domácnosti prichádza moderná inteligentná parná práčka WW11BB944DGHS7 od spoločnosti Samsung, spájajúca fascinujúce možnosti umelej inteligencie s ohľaduplnou a zároveň veľmi výkonnou technológiou EcoBubble. Tá premení prací prášok na aktívne bublinky, ktoré ľahšie prenikajú cez látku a zabezpečia až o 24 % účinnejšiu likvidáciu všetkých nečistôt a mikroorganizmov aj pri nízkej teplote. To všetko s ultra nízkou spotrebou, ktorá ušetrí ako vašu peňaženku, tak aj našu planétu.


Na čistú bielizeň sa musí inteligentne

O šetrnejšie vypranú bielizeň s viditeľne nižšou spotrebou čistiaceho prípravku sa stará funkcia AI Wash, ktorá do bitky proti špine nasadzuje pokročilé algoritmy umelej inteligencie. Tie automaticky zistia hmotnosť a jemnosť všetkých vložených tkanín a ďalej sledujú úroveň ich znečistenia. Rovnakointeligentne optimalizuje pomer vody a prípravku v rámci jednotlivých fáz pracieho cyklu – či už ide o namáčanie, plákanie, alebo jednoduché otáčanie bielizne v bubne práčky.


Práčka spredu plnená Samsung WW11BB944DGHS7 disponuje veľkou vnútornou kapacitou s klasickým vonkajším vyhotovením

Perte efektívnejšie s práčkou Samsung WW11BB944DGHS7, ktorá sa môže pochváliť obrovskou vnútornou kapacitou 11 kg pri zachovaní štandardných vonkajších rozmerov spotrebiča s hĺbkou 600 mm. Plochý dizajn potom umožní zariadeniu bez ťažkostí zapadnúť do moderného priestoru bez toho, aby kdekoľvek vyčnievalo, zatiaľ čo technológia SpaceMax zväčší priestor vo vnútri práčky, ktorá tak bude môcť pojať väčšie dávky bielizne a položky typu prešívaných diek, alebo tenších perín.


Spredu plnená práčka Samsung WW11BB944DGHS7 ponúka o polovicu rýchlejší pracovný cyklus

V okamihoch, keď práve nebudete mať času nazvyš, sa budete môcť spoľahnúť na funkciu QuickDrive, ktorá je schopná znížiť pracovný cyklus práčky o až 50 %. Technológia Q-Bubble potom zabezpečí dynamické otáčanie bubna a pridá ďalšiu dávku vody, čím vytvorí viac bublín, takže následné pranie prebehne oveľa rýchlejšie a so zvýšenou šetrnosťou k jednotlivým tkaninám.

Práčka plnená spredu Samsung WW11BB944DGHS7 vyniká praním obohateným o silu umelej inteligencie

Objavte svet prania novej generácie s funkciou AI Control. Tá s pomocou pokročilých algoritmov umelej inteligencie práčky Samsung WW11BB944DGHS7 zabezpečí návrh výberu najvhodnejších cyklov, zobrazí tie najdôležitejšie informácie, alebo si zapamätá vaše návyky, ktoré sa bude snažiť dodržiavať. V spojení s aplikáciou SmartThings tak získate pokročilý plán prania a taktiež jednoduché riešenie možných problémov, ktoré môžu počas prevádzky spotrebiča nastať.


Práčka s predným plnením Samsung WW11BB944DGHS7 má oddelené priehradky a automatické doplňovanie

O uvoľnenie vždy správneho množstva prostriedku a aviváže sa postará samotná práčka Samsung využitím dômyselnej funkcie Auto Dispense, ktorá prinesie perfektné výsledky prania s minimálnym množstvom úsilia. Navyše budete mať lepší prehľad o obsahu jednotlivých zásuviek a taktiež budete môcť do oboch naliať prací prostriedok, takže ho nebudete musieť po každom praní automaticky dopĺňať.

Zaraďte vyššiu rýchlosť s funkciou Quick Drive

Pomaznajte sa s hebučkým a čerstvo vypraným oblečením za zlomok času. Funkcia Super Speed zvládne vyprať obvyklú dávku bielizne iba za 39 minút, zatiaľ čo Quick Drive v priebehu cyklu dynamicky presúva jednotlivé kúsky po vnútornom priestore práčky. To v spojení s technológiou EcoBubble odstráni aj tie najodolnejšie škvrny, pričom vlastnosť Speed Spray dynamicky zvýši rýchlosť otáčania bubna práčky, čím zásadným spôsobom skráti čas strávený plákaním.

Škvrny zmiznú ako para nad hrncom

Práčka spredu plnená Samsung BESPOKE AI WW11BB944DGHS7 sa postará o dôkladnú hygienickú čistotu vašej bielizne s použitím pokročilého systému. Ten vypúšťa z dna bubna horúci prúd pary, ktorá prestúpi každý kúsok oblečenia a v jednotlivých vláknach odstráni až 99,9 % baktérií a alergénov. Vaša bielizeň aj domácnosť tak bude čistejšia, bez prachových častíc, peľov a plesní.


Pranie budúcnosti cez mobilnú aplikáciu

Vychutnajte si maximálny komfort a pranie na mieru s aplikáciou SmartThings. V jej prehľadnom rozhraní budete môcť skontrolovať stav práve prebiehajúceho cyklu, nechať si navrhnúť vhodné programy pre jednotlivé typy tkanín s funkciou Clothing Care, alebo plánovať a vyriešiť všetky problémy s pokročilým riešením Energy. O optimálne nastavenie a monitoring stavu práčky Samsung BESPOKE AI WW11BB944DGHS7 sa potom postará technológia Home Care.


Maximálna hygienickosť bubna s Drum Clean+

Ušetrite peniaze za nákup čistiacich prostriedkov a udržujte vnútro práčky Samsung WW11BB944DGHS7 hygienicky čisté s funkciou Drum Clean+, ktorá využíva efektívnu kombináciu namáčania a vysokorýchlostného odstreďovania. Tým odstráni až 99,9 % baktérií spôsobujúcich možný zápach a taktiež špinu z okolia tesnenia dverí. Sama navyše stráži stav bubna a v prípade, že ho bude nutné opäť vyčistiť, vás navyše automaticky upozorní.

Samočistiaci mechanizmus práčky Samsung BESPOKE AI WW11BB944DGHS7

Prací prášok, gél, ale aj kvalitná aviváž majú tendenciu zanechávať v priehradke nevzhľadné zvyšky. Upchaté časti môžu následne ohroziť životnosť zariadenia, či spôsobiť pleseň a znížiť tak celkovú kvalitu prania. Práve preto spoločnosť Samsung prichádza s riešením v podobe zásuvky StayClean Drawer so špeciálnym oplachovacím systémom, ktorý dôkladne vyčistí jednotlivé zložky a zbaví práčku usadených nečistôt.

A škvrny budú minulosťou

Akékoľvek nepríjemné nehody všedného dňa – či už poliatie vínom pri večeri, zasiahnutie zmrzlinou na výlete, či zašpinenie trávou počas futbalového zápasu efektívne vyrieši funkcia Bubble Soak, ktorá sa s pomocou bubliniek dostane hlboko pod povrch tkanín a tu odstráni aj tie najodolnejšie nečistoty. Výsledkom bude dokonale čistá a voňavá bielizeň, rýchlo pripravená na ďalšie použitie.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie) 53 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie) 11 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 54 l
Doba trvania (pranie) 240 min (4 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 23
Jazyk ovládacieho panela čeština

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Automatické dávkovanie
Technológie práčky Quick Drive

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita SmartThings
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Nahrávanie programov, Informácie o stave, Monitoring spotreby, Hlasové ovládanie, Mobilná aplikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 73 kg

Farba práčky

Farba Biela

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,2 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení
Kód:  SAWM062
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WW11BB944DGHS7
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06