Obnoviť stránku

Samsung BD-J6300

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung BD-J6300

Blu-ray prehrávač Samsung BD-J6300 vám umožní prehrávať všetky bežné typy médií, navyše disponuje všetkými funkciami smart televízora prostredníctvom technológie Smart Hub. Devízou prehrávača BD-J6300 je moderný a elegantný dizajn. Prehrávač je vybavený technológiou 3D a tiež skvelým rozlíšením 4K pre absolútne realistický obraz, ktorý vás pohltí svojou kvalitou a úžasnými detailmi. Okrem skvelého rozlíšenia má prehrávač Samsung tiež úžasný jas, hlboký kontrast a dynamický obraz vďaka podpore technológie HDR. Obsahuje tiež funkciu UHD Upscaling, ktorá automaticky vylepšuje obsah s nižším rozlíšením.

Kľúčové vlastnosti prehrávača Samsung BD-J6300

  • 4K Ultra HD Blu-ray
  • 3D technológia
  • Funkcia HDR
  • Technológia 4K UHD Upscaling
  • 1× vstup USB a HDMI
  • Prehrávač Samsung sa pýši funkciou Anynet+
  • Web prehliadač

3D technológia prehrávača Samsung BD-J6300

Už aj doma si môžete užívať podmanivý a úchvatný svet 3D, a to konkrétne vďaka technológii Full HD 3D, ktorú Blu-ray prehrávač Samsung BD-J6300 podporuje. S touto technológiou získal prehrávač Samsung automatické nastavenie kontrastu 3D obsahu pre prenikavejší a plynulejší obraz s ostrejším a dramatickejším kontrastom. Vďaka tomu je zážitok zo sledovania 3D obsahu na Samsung BD dych vyrážajúci. Nechajte sa vtiahnuť do úplne novej reality priamo u vás doma.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prehrávača Stolný

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní S HDMI, S optickým audio výstupom, S WiFi
Video formáty AVCHD, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, MPO, WMV
Audio formáty DTS
Kód:  WH857h6a
Produktové číslo:  BD-J6300/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12