Obnoviť stránku

Samsung BD-H8500

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung BD-H8500

Samsung BD-H8500 je zástupca inteligetných Blu-ray prehrávačov v spojení tunerom na príjem DVB-T/C. Prehrávač zvláda prehrávať ako klasické DVD formáty a filmy na Blu-ray diskoch, tak aj moderné 3D Blu-ray disky. Vďaka integrovanému tuneru môžete nahrávať svoje obľúbené relácie na zariadenie pripojené cez USB alebo na vnútorný 500 GB disk. S vynikajúcou funkciou prevzorkovania DVD na vyššie rozlíšenie si svoje obľúbené filmy naozaj užijete. Spolu s podporou pokročilých zvukových formátov vytvoria úžasnú atmosféru, ktorá vás plne ponorí do diania.
S týmto prehrávačom získate aj prístup k službe Smart Hub, ktorá je vašou bránou do stále sa zväčšujúceho sveta multimediálneho obsahu. Jednoducho vyhľadajte čo vás zaujíma a pozerajte filmy online. Alebo si ich môžete nechať odporučiť. Vďaka dvojjadrovému procesoru bude všetko svižne reagovať, vrátane webového surfovania. S funkciou AllShare Play môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí - napr. z počítačov a smartfónov. Dokonca môžete svoj smartfón použiť ako ovládač.
Pripojenie k sieti sprostredkujete ethernetovou sieťou alebo bezdrôtovým WiFi. Medzi rozhraním poteší aj praktický USB vstup slúžiaci na pripojenie dátového úložiska, z ktorého si budete môcť priamo prehrávať uložený obsah. Výstup HDMI zabezpečí absolútne dokonalú kvalitu obrazu aj zvuku. Zariadenie okrem tohto ponúkne aj možnosť rippovania CD do MP3. Za pár minút môžete mať svoje obľúbené hudobné CD pripravené do MP3 prehrávača na cesty.
Parametre a špecifikácia:

Podporované médiá:
3D Blu-ray
Blu-ray video
DVD-Video/DVD±R/DVD±RW
CD-DA/CD-R/CD-RW

TV tuner:
DVB-T/C
Audio formáty:
Dolby Digital, Dolby Digital Plus/TrueHD, DTS Surround, DTS-HD Master Audio, DTS-HD, LPCM, AAC, MP3, WMA, FLAC, OGG, APE, M4A, WAV, MKA

Video formáty:
MPEG 2/4, DivX, DivX HD, AVCHD, MKV, WMV, ASP, 3GP, FLV, m2ts, MOV, TP, TS, TTS, VOB, MP4

Obrazové formáty:
JPEG (HD), JPG, JPE, MPO, PNG

Pevný disk:
Kapacita: 500 GB
Formát: 3,5"

Funkcie:
BD Wise
BD Wise Web
BD Profile 5.0
Zvýšenie rozlíšenia (DVD)
Smart Hub
Diaľkové ovládanie smartfónom
Webový prehliadač
CD Ripping
Elektronický programový sprievodca (digitálny)
Teletext (OSD)
Titulky (DVB, TTX)
Rodičovský sprievodca
Rádio

Spotreba:
Zapnuté: 32 W
Standby: 1 W

Rozhranie:
HDMI-CEC (Anynet+)
RJ-45 (Ethernet)
USB 2.0
Optický S/PDIF výstup
Vstup rozhranie CI+ (Common Interface)
WiFi (WiFi Direct)

Rozmery:
430 x 55 x 282 mm

Hmotnosť:
2,7 kg

Parametre a špecifikácia

Kód:  WH851i2
Produktové číslo:  BD-H8500/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06