Obnoviť stránku

Samsung BD-H6500

4,6 43 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung BD-H6500

Blu-ray prehrávač Samsung BD-H6500 vytvorí jedinečný základ domáceho kina. Zaujme funkcia 3D Auto Contrast, ktorá vytvára pôsobivý kontrast, zatiaľ čo technológia Samsung Superior 3D cez sofistikované algoritmy zariadi krištáľovo čistý a ostrý obraz s rýchlou odozvou. S vynikajúcou schopnosťou prevzorkovania DVD videa obsahu na vyššie rozlíšenie si svoje obľúbené filmy naozaj užijete. Spolu s podporou pokročilých zvukových formátov vytvoria úžasnú atmosféru, ktorá vás plne ponorí do diania.
S týmto prehrávačom získate aj prístup k službe Smart Hub, ktorá je vašou bránou do stále sa zväčšujúceho sveta obsahu. Jednoducho vyhľadáte, čo vás zaujíma a sledujte filmy online. Vďaka dvojjadrovému procesoru bude všetko svižne reagovať vrátane webového surfovania a štartu prístroja do 0,5 sekundy. S funkciou AllShare Play môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí vrátane počítačov a smartfónov. Dokonca môžete svoj smartfón použiť ako ovládač.
Pripojenie k sieti sprostredkujete ethernetovou sieťou alebo bezdrôtovým WiFi. Medzi rozhraním poteší aj praktický USB vstup slúžiaci na pripojenie dátového úložiska, z ktorého si budete môcť priamo prehrávať uložený obsah. Okrem toho ponúkne aj prevádzač CD do MP3. Za pár minút môžete mať svoje obľúbené hudobné CD pripravené do MP3 prehrávača na cesty.
Parametre a špecifikácia:

Podporované médiá:
3D Blu-ray
Blu-ray videá
DVD-Video/DVD±R/DVD±RW
CD-DA/CD-R/CD-RW
VCD 1.1

Audio formáty:
Dolby Digital, Dolby Digital Plus/TrueHD, DTS Surround, DTS-HD Master Audio, DTS-HD, LPCM, AAC, MP3, WMA

Video formáty:
MPEG 2/4, DivX, DivX HD, AVCHD, MKV, WMV, JPEG, RMVB, MPO

Funkcie:
BD Wise
BD Wise Web
BD Profile
4K upscaler
Zvýšenie rozlíšenia (DVD)
Zrkadlenie
Hyper Real Engine
Rýchly štart (0,5 sek)
Full Screen
Smart Hub
Diaľkové ovládanie smartphonom
Webový prehliadač
CD Ripping

Spotreba:
Zapnuté: 18,5 W
Standby: 0,3 W

Rozhranie:
1x HDMI-CEC (Anynet+)
1x RJ-45 (Ethernet)
1x USB 2.0
1x Optický S/PDIF výstup
WiFi (WiFi Direct)

Rozmery:
360 x 40 x 196 mm

Hmotnosť:
1,1 kg

Kód:  WH857h6
Produktové číslo:  BD-H6500/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09