Obnoviť stránku

Samsung BD-F6500

4,7 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung BD-F6500

Blu-ray prehrávač Samsung BD-6500 vytvorí jedinečný základ domáceho kina.Zaujme funkcie 3D Auto Contrast čarujúcej pôsobivý kontrast, zatiaľ čo technológia Samsung Superior 3D cez sofistikované algoritmy zariadi krištáľovo čistý a ostrý obraz s rýchlou odozvou.S vynikajúcou schopnosťou konverzie 2D obsahu na 3D alebo prevzorkovanie DVD videa obsahu na vyššie rozlíšenie si svoje obľúbené filmy skutočne užijete.Spolu s podporou pokročilých zvukových formátov vytvorí úžasnú atmosféru, ktorá vás plne ponorí do diania.
S týmto prehrávačom získate aj prístup k službe Smart Hub, ktorá je vašou bránou do stále sa zväčšujúceho sveta obsahu.Jednoducho vyhľadáte čo vás zaujíma a sledujte filmy online.Vďaka dvojjadrovému procesoru bude všetko svižne reagovať vrátane webového surfovanie a štartu prístroja do 0,5 sekundy.S funkciou AllShare Play môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí vrátane počítačov a smartphonov.Dokonca môžete svoj \u200b\u200bsmartphone použiť ako ovládač.
Pripojenie k sieti sprostredkujete ethernetovú sietí či bezdrôtovým WiFi.Medzi rozhraním poteší aj praktický USB vstup slúžiace pre pripojenie dátového úložiska, z ktorého si budete môcť priamo prehrávať uložený obsah.Okrem tohto ponúkne aj prevádzač CD do MP3.Za pár minút môžete mať svoje obľúbené hudobné CD pripravené do MP3 prehrávača na cesty.
Parametre a špecifikácie:
Podporovaná média:
3D Blu-ray
Blu-ray videa
DVD-Video/DVD ± R/DVD ± RW
CD-DA/CD-R/CD-RW
VCD 1.1
Audio formáty:
Dolby Digital, Dolby Digital Plus/TrueHD, DTS Surround, DTS-HD Master Audio, DTS-HD, LPCM, AAC, MP3, WMA
Video formáty:
MPEG 2/4, DivX, DivX HD, AVCHD, MKV, WMV, JPEG, MPO
Funkcia:
BD Wise
BD Wise Web
BD Profile 5.0
Zvýšenie rozlíšenia (DVD)
Hyper Real Engine
Rýchly štart (0,5 sek)
Full Screen
Smart Hub
Diaľkové ovládanie smartphonom
Webový prehliadač
CD Ripping
Spotreba:
Zapnuté: 17 W
Standby: 0,3 W
Rozhranie:
1x HDMI-CEC (Anynet +)
1x RJ-45 (Ethernet)
1x USB 2.0
1x Optický S/PDIF výstup
WiFi
Rozmery:
360,2 x 39,9 x 196,1 mm
Hmotnosť:
1,2 kg
Kód:  WH857f6
Produktové číslo:  BD-F6500/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13