Obnoviť stránku

Samsung 850 Pro 1 TB

5 14 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung 850 Pro 1 TB

Architektura V-NAND

Škandalózne výkon v podaní SSD Samsung 850 Pro

SSD Samsung 850 Pro prichádza s technologicky inovatívne 3D architektúrou V-NAND pre dosiahnutie maximálnej rýchlosti čítania a zápisu v sekvenčnom aj náhodnom prístupe. Táto architektúra vrstvia bunky na seba miesto vedľa seba.
Výsledkom je vyššia hustota a vyšší výkon v menších rozmeroch, a tým prekonáva konvenčné rovinné NAND architektúry. Zároveňoproti predchádzajúcim modelom dvojnásobnú výdrž. V-NAND technológia spoľahlivo zvládne zápis 150 TB (TBW), čo sa rovná 40 GB denne po dobu 10 rokov. Samsung si za svojím SSD stojí tak veľmi, že na neho dáva 10 ročnú záruku!

Tri dôvody prečo si zaobstarať tento produkt.

Šifrování

hardvérové šifrovanie

Ochrana

Ochrana proti prehriatiu

3D V-NAND

Istota hladké spolupráca všetkých súčastí

Chráňte hardvér a citlivé osobné údaje, keď budete mať notebook na cestách. Preto obsahuje 256bitové AES šifrovanie na hardvérové báze. Plne zabezpečí obsah disku bez zníženia výkonu. Súčasťou sú bezpečnostné prvky v súlade s normami TCG Opal v2.0, ochranou PSID a Microsoft eDrive IEEE 1667.

Maximálna rýchlosť

s nadštandardnou zárukou po celých desať rokov.

Režim RAPID

režim RAPID

Pomocou režimu RAPID môžete v prípade potreby zvýšiť výkon čítania i zápisu u disku s ľubovoľnou kapacitou. Podobne ako pri radení v automobile vám softvér Magician umožňuje zvýšiť výkon prostredníctvom spracovania dát na systémovej úrovni s využitím voľnej pamäti počítača (DRAM) ako medzipamäte, čím v režime RAPID poskytuje 1,8 krát vyšší výkon.

  1. Prelomová architektúra pamäťou flash 3D V-NAND.
  2. Režim RAPID zvyšuje rýchlosť čítania i zápisu.
  3. Bezchybná záruka 10 rokov.
  4. Pokročilé šifrovanie AES 256bit.
  5. Kapacita 1000 GB.
SSD Samsung

Žne len obdiv

Ďalšou vychytávkou je ochrana počítača pred prehriatím dynamickou tepelnou ochranou. Neustále monitoruje hodnoty a udržiava optimálnu prevádzkovú teplotu. Automaticky priškrtí SSD ak je to nevyhnutné pre ochranu vašich dát.

Symbol výkonu

Brutálne rýchlosť sekvenčného zápisu

Kód:  SAS010l9
Produktové číslo:  MZ-7KE1T0BW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09