Obnoviť stránku

Samsung 850 EVO M.2 1TB

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung 850 EVO M.2 1TB

Technológia budúcnosti

Unikátna a inovatívna architektúra flashovej pamäte 3D V-NAND je prielom prekonávajúci obmedzenia vo výkone a vytrvalosti dnešnej konvenčnej NAND architektúry. Pamäťové bunky sú naskladané až v 32 vrstvách, a vďaka tomu sa výrazne zvyšuje hustota pamäťových buniek, čo okrem iného znamená väčší úložný priestor za nižšie náklady.

Dosiahnite maximum

Dosiahnite maximálny výkon čítania a zápisu, a zvýšte výkon svojho počítača s technológiou TurboWrite.
850 EVO poskytuje špičkový výkon vo svojej triede s rýchlosťou čítania a zápisu 540 MB/s a 500 MB/s.

Preraďte na vyššiu rýchlosť

Využite najnovší softvér Samsung Magican a aktivujte režim RAPID, ktorý použije nevyužitú pamäť počítača (DRAM) ako úložisko medzipamäte.

Vytrvalosť a spoľahlivosť podporená technológiou 3D V-NAND

V porovnaní s predchádzajúcou generáciou dokáže disk zdvojnásobiť celkový počet zapísaných bajtov (Total Bytes Written - TBW) - a práve to mu dodáva zaručenú odolnosť, ktorú podporí aj päťročná záruka. 

 
Kód:  SAS012g
Produktové číslo:  MZ-N5E1T0BW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09