Obnoviť stránku

Samsung 850 EVO M.2 120 GB

4,8 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung 850 EVO M.2 120 GB

SSD Samsung 850 EVO stavia na novej pokročilej architektúre zvanej 3D V-NAND, ktorá vrství na seba bunky až v 32 vrstvách. Vďaka tomu dosahuje vysokú kapacitu a rýchlosť čítania aj zápisu. Samozrejmosťou je aj minimálne oneskorenie pri náhodnom prístupe.

Pokročilé technológie

S novou technológiou dosahuje disk až o 30 % vyšší výkon než konvenčné NAND SSD disky a tiež sa minimalizuje zníženie výkonu po zaplnení disku. Výkon je naďalej podporený technológiou TurboWrite, pod ktorej názvom sa skrývajú optimalizačné algoritmy a veľká vyrovnávacia pamäť typu DDR. V prípade dostatočne veľkej operačnej pamäte je možné využiť dokonca aj jej časť ako vyrovnávaciu pamäť disku. Nezabudlo sa ani na bezpečnosť vašich dát, hardvérové 256-bitové AES šifrovanie zabezpečí váš disk bez zníženia výkonu. Plne spolupracuje s normami TCG Opal v2.0, a Microsoft eDrive IEEE 1667. Ďalšou revolučnou novinkou je ochrana disku pred prehriatím, ktorá zníži možnosť zlyhania na minimum.

Kód:  SAS012d
Produktové číslo:  MZ-N5E120BW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19