Obnoviť stránku

Samsung 850 EVO 250GB

4,9 1 137 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung 850 EVO 250GB

SSD Samsung 850 EVO vychádza z technologicky pokročilej 3D architektúry V-NAND na dosiahnutie maximálnej rýchlosti čítania a zápisu v sekvenčnom aj náhodnom prístupe. Táto architektúra vrství bunky na seba namiesto vedľa seba. Výsledkom je vyššia hustota a vyšší výkon v menších rozmeroch, a tým prekonáva konvenčné rovinné NAND architektúry. Oproti predchodcovi 840 EVO získate až o 10 % vyššiu pružnosť pre lepší užívateľský zážitok. Pri 850 EVO sa zdvojnásobila spoľahlivosť buniek pre zápis a minimalizovalo sa následné zníženie výkonu po zaplnení, takže dosahuje oproti 840 EVO trvalé zvýšenie výkonu až o 30 %. Samsung si za svojím SSD stojí tak veľmi, že na neho dáva 5-ročnú záruku!

Aj pre rozsiahle zápisy


Aj pri zápise enormne obsiahlych dát nespadne rýchlosť až na dno. Technológia TurboWrite predstavuje buffer s vysokou rýchlosťou zápisu, ktorý postupne distribuuje dáta do buniek. V prípade, že disk týmto spôsobom využívate častejšie, aktivujte režim Rapid. Cez príslušný softvér možno zvýšiť výkon pri spracovaní dát na systémovej úrovni prostredníctvom využitia voľnej pamäte RAM v počítači ako vyrovnávacej pamäte. S režimom Rapid poskytuje až 2x vyšší výkon než bez neho.

Energeticky efektívny


Efektívna správa napájania umožňuje pracovať dlhšie a byť produktívnejší. Samsung 850 EVO vynakladá menej energie pri zachovaní špičkovej výkonnosti. Plne podporuje režim spánku v ultrabooku, kedy konzumuje iba 2 mW. Navyše jeho vyrovnávacia pamäť LPDDR2 spotrebuje oproti bežnej RAM pamäti o 30 % menej pri činnosti a o 93 % menej pri nečinnosti. 850 EVO má vďaka 3D V-NAND teraz až o 25 % energeticky efektívnejší chod počas zápisu ako 840 EVO.

Dáta pod ochranou


Chráňte hardvér a citlivé osobné údaje, keď budete mať notebook na cestách. Preto obsahuje 256bitové AES šifrovanie na hardvérovej báze. Plne zabezpečí obsah disku bez zníženia výkonu. Súčasťou sú bezpečnostné prvky v súlade s normami TCG Opal v2.0, a Microsoft eDrive IEEE 1667. Ďalšou vychytávkou je ochrana počítača pred prehriatím dynamickou tepelnou ochranou. Neustále monitoruje hodnoty a udržuje optimálnu prevádzkovú teplotu. Automaticky priškrtí SSD ak je to nevyhnutné pre ochranu vašich dát.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 250 GB (0,24 TB)

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 6,8 mm (0,68 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 40 g (0,04 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku

Vlastnosti

Rýchlosť náhodného čítania 97 000 IOPS
Rýchlosť náhodného zápisu 88 000 IOPS
Vyrovnávacia pamäť 512 MB
Radič Samsung MGX
Funkcie TRIM

Veľkosť článku/bunky

Veľkosť článku/bunky TLC (Triple-Level Cell)

Spotreba

Kód:  SAS011b2
Produktové číslo:  MZ-75E250B/EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11