Obnoviť stránku

Samsung 750 EVO 500GB

4,9 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung 750 EVO 500GB

Zvýšte produktivitu a efektivitu práce a nečakajte pri načítaní a používaní aplikácií. S SSD pocítite značný rozdiel v pružnosti, pretože odpadá časová odozva pri vyhľadávaní dát alebo miesta pre ich zápis. Vďaka tomu nedochádza k znižovaniu plynulosti chodu, aj keď pracujete s náročným softvérom vo viacerých oknách alebo vykonávate viac operácií naraz. Zabudnite na dlhé čakanie, za ktoré ste obviňovali zvyšok hardvéru. Po skúsenosti s SSD už nebude chcieť iný disk.

Kľúčové vlastnosti

  • SSD s vyváženými, lákavými parametrami
  • Vysoká rýchlosť systému a všetkých aplikácií
  • Inteligentné riadenie buniek
  • Režim pre zrýchlenie multitaskingu
  • S 256bitovým AES šifrovaním
  • Spĺňa IEEE 1667 a štandardy šifrovania TCG Opal 2.0
  • Dodávaný samotný disk (bulk balenie)

Vždy rýchly

Technológia TurboWrite dramaticky zvyšuje sekvenčné čítanie aj zápis inteligentným riadením pamäťových buniek. Zaujímavá je tiež spolupráca s voľnou operačnou pamäťou počítača, ktorú používa ako vyrovnávaciu pamäť. Vďaka tomu sa ešte viac zvyšuje výkon pri multitaskingu. V kombinácií s nízkou hmotnosťou a odolnosťou proti nárazom uspokojí i veĺmi náročných uživateľov mobilnej techniky.

Kód:  SAS009d8
Produktové číslo:  MZ-750500BW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07