Obnoviť stránku

Samsonite Tabzone Universal Easy Case 7 "čierne

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Tabzone Universal Easy Case 7 "čierne

Universal Easy Case je univerzálne púzdro pre 7-palcový tablety vrátane iPad Mini, ktoré okrem ochrany ponúkne aj integrovaný stojanček s tromi polohami. Dlhú životnosť zaistí kvalitné materiály z polyuretánu a polyesteru.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre 7 "tablety
  • Pekný dizajn a kvalitné spracovanie z odolného polyuretánu a polyesteru
  • Nastavenie polôh pre hranie alebo sledovanie videí
  • Otvory pre fotoaparát i nabíjačku
  • Vnútorné rozmery 11 × 19 × 1 cm

Investície do ochrany sa oplatí

Prečo vlastne zhotovovať tabletu puzdro? Jednoznačne kvôli ochrane - aj pri sebeopatrnějším používaní sa časom nevyhnete miernym nárazom, otrasom či škrabancom. Pri cestovaní sa vám tablet nepoškriabe o kľúče a ďalšie predmety v taške. Puzdro tomu všetkému zabráni, pomáha teda uchovávať vysokú hodnotu elektroniky.

Puzdro Samsonite Tabzone Universal Easy Case zároveň vyzerá v čiernej farbe striedmo a elegantne. Nijako nenavyšuje rozmery tabletu a váži len 200 gramov. Tablet je v ňom pevne uchytený pomocou gumičiek. Samozrejmosťou sú všetky výrezy a otvory pre konektory a fotoaparát. 

Stojanček s 3 polohami

Puzdro nie je len obyčajný ochranný obal, vie totiž aj rôzne polohy vďaka integrovanému stojančeku. Chcete si u raňajky prečítať, čo nového vo svete? Radi sledujete s ostatnými videa alebo si prezeráte fotky? Potom na všetky tieto činnosti je stojan ideálne. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Polyester, Polyuretán

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan
Kód:  GR839i3k
Produktové číslo:  38U09011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16