Obnoviť stránku

Samsonite Tabzone Galaxy 4 TAB ColorFrame 7" čierno-červené

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Tabzone Galaxy 4 TAB ColorFrame 7" čierno-červené

Ak hľadáte kvalitné puzdro pre svoj Galaxy Tab 4, ktoré vyzerá rovnako luxusne ako tablet, potom sa vám bude páčiť flipové puzdro Samsonite Tabzone ColorFrame. Dokáže držať tablet v rôznych polohách, má magnetické uzatváranie a kvalitné dielenské spracovanie, ktoré sa podpíše na dlhej životnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre 7" Galaxy Tab 4
  • Ochrana a štýl v jednom
  • Automatické vypnutie a zapnutie tabletu
  • Nastavenie polôh pre hranie alebo sledovanie videí
  • Vyrobené z odolného polyuretánu
  • Otvory pre fotoaparát a nabíjačku
  • Vnútorné rozmery 13 × 19 × 1 cm

Investovať do ochrany sa oplatí

Prečo vlastne zakúpiť tabletu puzdro? Jednoznačne kvôli ochrane – aj pri najopatrnějšom používaní sa časom nevyhnete miernym nárazom, otrasom či škrabancom. Puzdro tomu všetkému zabráni, pomáha teda uchovávať vysokú hodnotu elektroniky.

Puzdro Samsonite Tabzone zároveň vyzerá v čierno-červenej farbe s brúseným dizajnom veľmi ľúbivo. Nijako nenavyšuje rozmery tabletu a je veľmi ľahké. Poteší magnetické uzatváranie a funkcia auto on/off, vďaka ktorej sa tablet automaticky prebudí pri otvorení. Samozrejmosťou sú všetky výrezy a otvory pre konektory a fotoaparát. 

Sledujte videá na stojančeku

Puzdro nie je len obyčajný ochranný obal, dokáže totiž stáť v rôznych polohách vďaka integrovanému stojančeku. Chcete si pri raňajkách prečítať, čo nové sa stalo vo svete? Radi sledujete s ostatnými videá alebo si prezeráte fotky? Potom na všetky tieto činnosti je stojan ideálny. Na výrobu puzdra bol použitý odolný polyuretán s mäkkou vnútornou vrstvou. Ide o perfektnú voľbu na každodenné použitie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Polyuretán

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan
Kód:  GR866n4c
Produktové číslo:  38U29027
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19