Obnoviť stránku

Samsonite Spectrolite Rolling Tote 17,3 "hnedá

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Spectrolite Rolling Tote 17,3 "hnedá

Samsonite Spectrolite Rolling Tote vyhovuje potrebám mobilných profesionálov, ktorí často cestujú na dlhé vzdialenosti a chcú priniesť so sebou osobné predmety a celú kanceláriu - či už veľa dokumentov alebo notebooku. Vďaka nastaviteľným vyťahovacím kolieskam a rukoväti môže byť použitá ako pohodlná batožina, ktorú je možné ľahko prepravovať. S minimálnym úsilím vezmete všetko, čo vám vyhovuje. Nie je však problém spojiť ho s iným dlhým vreckom na batožinu, ktorý sa pripevňuje na klapku rukávov s páskou Samsonite Spectrolite Rolling Tote.
Taška je rozdelená na dve časti. Hlavná časť sa skladá z polstrovaného vrecka na notebook a miesta na krížové zapínanie , takže vaše oblečenie nebude označené kŕčmi ani po dlhej ceste. Druhá časť obsahuje vrecká a priečky pre triedenie tlačených dokumentov . Na prednej strane je samostatné vrecko s organizérom , kde môžete ľahko dať dohromady všetky potrebné diely. Ak základná veľkosť 28 litrov nestačí, môžete ju rozšíriť na 33,5 litra .
Parametre a špecifikácie:
Určený pre:
Notebooky s uhlopriečkou 17,3 "(42 x 28 x 4,5 cm)
materiál:
Polyester s nylonom, eko koža, kovové doplnky
objem:
28 / 33,5 l
Rozmery:
48,2 x 42 x 27/31 cm
hmotnosť:
3,83 kg

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 31 cm
Šírka 48,2 cm
Výška 42 cm

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17,3 "

Farba

Farba Hnedá
Kód:  GR861b9a
Produktové číslo:  80U13010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14