Obnoviť stránku

Samsonite Spectrolite Female Business Bag 15.6 "čierna

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Spectrolite Female Business Bag 15.6 "čierna

Taška navrhnutá špeciálne pre ženy - je akurát veľká a šik. Nosením cez rameno zastúpi vašej kabelku. Majiteľku nebude zbytočne zaťažovať, ale napriek tomu sa do nej vojde všetko potrebné. Okrem obvyklých vecí vložíte aj notebook štandardnej veľkosti s príslušenstvom. Je teda vhodná pre každodenné cestovanie do práce aj na schôdzky. Vnútorný priestor je so širokým otváraním na zips dobre prístupný a prehľadný. Po roztvorení máte ihneď dostupný notebook v polstrované vrecku, Ktorá ho ochráni pred poškodenia a možno ju aj vybrať a použiť ako dočasné puzdro.
Vaše veci prehľadne poskladáte do vreciek. K dispozícii máte jednu na zips, jednu otvorenú, dve menšie na suchý zips a nechýba miesto pre okuliare. Samostatné vrecko spredu skrýva obľúbený organizér na nutné drobnosti. Cestujete aj na väčšiu vzdialenosť? Brašna má návlekovou chlopňa, Takže ju ľahko pripevníte na výsuvné madlo kufra s kolieskami.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 15,6 "(37 x 27 x 4 cm)
Materiál:
Polyester s nylonom, eko koža, kovové doplnky
Objem:
13,5 l
Rozmery:
41 x 32 x 16 cm
Hmotnosť:
1 kg

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 16 cm
Šírka 41 cm
Výška 32 cm

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR861a2
Produktové číslo:  80U09002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03