Obnoviť stránku

Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3", čierna

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3", čierna

Prepracovaná taška s veľmi flexibilnými možnosťami používania. Štandardne je určená pre notebook do veľkosti 17,3", ale pojme aj celú škálu príslušenstva a osobných vecí. Taška je rozdelená do troch častí. Hlavnú časť tvorí polstrované vrecko pre notebook. Druhá časť obsahuje voľný priestor pre ďalšie vybavenie, Dve vrecká na zips, jedna obyčajná kapsa a deliace prepážky napr. pre dokumenty. Tretia časť má tri sieťované kapsičky a ďalší voľný priestor. Na prednej strane je samostatné vrecko s organizérom, kde prehľadne poskladáte všetky nutné drobnosti.
A teraz k flexibilite. Ak by vám základná veľkosť 29 litrov nestačila, taška sa dá jednoducho rozšíriť až na 32 litrov. Chcete rýchlo zaznamenať vaše myšlienky či pracovať? Žiadny problém. Obidve časti tašky sa dajú rozopnúť a úplne otvoriť, vďaka čomu je možné okamžite pracovať na notebooku. Často cestujete? Taška má návlekovú chlopňu, takže ju ľahko pripevníte na výsuvné madlo kufra s kolieskami. Pre samostatné nosenie ponúka dve uchá alebo odnímateľný, protišmykový ramenný pás s nastavením. Na spodnej časti sú gumové nožičky chrániace tašku proti oderu.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 17,3" (28 cm × 42 cm × 4,5 cm)
Materiál:
Polyester s nylonom, eko koža, kovové doplnky
Objem:
29/32 l
Rozmery:
49 cm × 34,5cm × 24,5/28 cm
Hmotnosť:
1,94 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 28 cm
Šírka 49 cm
Výška 34,5 cm

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17,3 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR861b1
Produktové číslo:  80U09006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07