Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M čierna

Taška na notebook Samsonite PRO-DLX 4 v čiernom farebnom prevedení je skvelým riešením pre uchovanie vášho notebooku v bezpečí. Bola špičkovými dizajnérmi navrhnutá priamo na mieru náročným obchodníkom, pre ktorých je reprezentatívna a vkusná batožina nevyhnutným doplnkom.

Organizácia, funkčnosť, bezpečnosť

Pri výrobe tejto unikátnej batožiny bol kladený dôraz predovšetkým na lepšiu organizáciu, funkčnosť a bezpečnosť. V prednej časti je taška vybavená dvomi samostatnými vreckami na zips, z ktorých jedna obsahuje aj organizér. Vnútorný priestor tašky je potom rozdelený do dvoch častí - v jednej sa nachádza priehradka na dokumenty, voľný priestor pre príslušenstvo a dve vrecká na zips, v druhej potom polstrovaná prepážka na notebook či tablet do veľkosti 16" a sieťované vrecko na zips. Svoje extra miesto tu teda nájdu všetky vaše nevyhnutnosti, ktoré teraz pohodlne a prakticky uložíte do jednej jedinej tašky!

Pohodlné nosenie

Taška na notebook Samsonite PRO-DLX 4 je vyrobená z kombinácie kvalitného nylonu a napa kože. Vďaka patentovanej štruktúre pripomínajúcej včelie plásty bolo dosiahnuté zníženie hmotnosti výrobku. Táto inovácia prispieva výrazne pohodlnejšiemu a zdravšiemu noseniu. Taška je vybavená dvoma uchami, odnímateľným popruhom a gumovými nožičkami na spodnej strane, ktoré ju chránia pred oderom. Tašku možno navyše pomocou návlekových chlopní (tzv. Smart Sleeve) ľahko pripevniť k troleji inej batožiny pre maximálnu úľavu od záťaže.

Parametre a špecifikácia:

Farebné prevedenie:
Čierne

Materiál:
Nylon
Napa koža

Objem:
17,5 l

Hmotnosť:
0,9 kg

Vonkajšie rozmery:
44x15x33 cm

Vnútorné rozmery:
38x27x4 cm

Určené pre:
Muža

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 15 cm
Šírka 44 cm
Výška 33 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR878d1
Produktové číslo:  35V09004
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11