Obnoviť stránku

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey

Potrebujete mať svoj notebook neustále pri sebe? Nechcete mať obavy o jeho bezpečnosť? Riešenie je veľmi jednoduché. Taška na notebook Samsonite PRO DLX-4 je vynikajúcim prostriedkom na to, aby ste svoj laptop mohli prepravovať úplne bez komplikácií. Vďaka šikovne organizovanému vnútornému priestoru je možné vhodne umiestniť taktiež tablet alebo mobilný telefón a nájdete tu priestor aj na dokumenty, písacie potreby či peňaženku. Vzhľadom na to, že sa dá taška otvoriť skutočne do široka, budete mať navyše ku všetkým veciam vždy dokonalý prístup.

Podstatné vlastnosti

  • Perfektne organizovaný vnútorný priestor
  • Bezproblémová preprava notebooku do veľkosti 16"
  • Miesto na tablet, mobilný telefón a ďalšie veci
  • Vyrobené z kvalitných materiálov
  • Možné využitie aj na pracovných cestách
  • Originálne dizajnové prvky

Ideálna do práce aj na cesty

Taška je vyrobená z kvalitného nylonu, pričom odolnosť proti poškriabaniu zaisťujú gumové nožičky. Zaujme aj vďaka zvýšenej ochrane (kombinačný zámok) a možnosti rozšírenia o ďalšiu priehradku. Aj preto nájde uplatnenie pri každodenných pracovných aktivitách aj počas ciest do zahraničia. Navyše sa dá ľahko pripevniť na držadlo inej batožiny. Aj pri cestovaní ju teda nepochybne využijete, bez toho aby ste museli mať doma na takéto príležitosti pripravené náhradné riešenie.

Netradičný dizajn

Každá taška na notebook z tejto kolekcie svojho nového majiteľa prekvapí nielen množstvom vynikajúcich praktických vlastností, ale aj jedinečným dizajnom. Originálne prvky nenechajú snáď nikoho na pochybách, že sa jedná o perfektnú voľbu. Ak potrebujete teda novú batožinu (nielen) na svoj laptop, kúpte si Samsonite PRO DLX-4. Rozhodne nebudete ľutovať.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon, Koža

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 15 cm
Šírka 33 cm
Výška 44 cm

Materiál

Materiál Nylon, Koža

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16 "

Farba

Farba Sivá
Kód:  GR840t1j
Produktové číslo:  35V08004
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06