Obnoviť stránku

Samsonite PRO-DLX 4 Female Business Tote čierna

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite PRO-DLX 4 Female Business Tote čierna

Taška na notebook Samsonite PRO-DLX 4 v čiernom farebnom vyhotovení je skvelým riešením pre uloženie vášho notebooku do bezpečia. Bola špičkovými dizajnérmi navrhnutá priamo na mieru náročným obchodníčkam, pre ktoré je reprezentatívna a vkusná batožina nevyhnutným doplnkom. Navyše je dokonale prispôsobená potrebám ženy.

Organizácia, funkčnosť, bezpečnosť

Pri výrobe tejto unikátnej batožiny bol kladený dôraz predovšetkým na väčšiu organizáciu, funkčnosť a bezpečnosť. V prednej časti je taška vybavená dvomi samostatnými vreckami na zips, z ktorých jedno obsahuje aj organizér. Vnútorný priestor tašky je potom tvorený vystuženou priehradkou na notebook, či tablet do veľkosti 16", vreckom na zips, dvoma menšími vrecúškami a – dámy, držte sa – vloženou kozmetickou taštičkou. Svoje extra miesto tu teda nájdu všetky vaše potrebné veci, ktoré teraz pohodlne a prakticky uložíte do jednej jedinej tašky!

Pohodlné nosenie

Taška na notebook Samsonite PRO-DLX 4 je vyrobená z kombinácie kvalitného nylonu a napa kože. Vďaka patentovanej štruktúre pripomínajúcej včelie plásty bolo dosiahnuté zníženie hmotnosti výrobku. Táto inovácia výrazne prispieva k pohodlnejšiemu a zdravšiemu noseniu. Taška je vybavená dvoma predĺženými uchami a gumovými nožičkami na spodnej strane, ktoré ju chránia pred oderom. Tašku možno navyše pomocou návlekových chlopní (tzv. Smart Sleeve) ľahko pripevniť k výsuvnému držadlu inej batožiny pre maximálnu úľavu od záťaže.

Parametre a špecifikácie:

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Materiál:
Nylon
Napa koža

Objem:
17 l

Hmotnosť:
0,9 kg

Vonkajšie rozmery:
44 x 14 x 33 cm

Vnútorné rozmery:
38 x 27 x 4 cm

Určené pre:
Ženy

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 14 cm
Šírka 44 cm
Výška 33 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR878b1
Produktové číslo:  35V09002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03