Obnoviť stránku

Samsonite Network 2 Tablet Bag 7" – 10,2" červená

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsonite Network 2 Tablet Bag 7" – 10,2" červená

Elegantná taška Samsonite je určená pre každodenné cestovanie s tabletom. Ponúka veľa prepracovaných detailov, aby vaše cesty čo najviac uľahčila. Vnútorný vystužený priečinok je vybavený poistkou na suchý zips proti vypadnutiu tabletu, zaisťuje tak perfektnú ochranu vášho prístroja pred nárazmi. Do priečinka navyše bez problémov uložíte ďalšie veci dennej potreby a dokumenty. Taška ponúka aj špeciálne predné priehradky pre drobné vybavenie a vrecko na mobilný telefón.
Taška je vyrobená z vodoodolného polyesteru. Pre prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo mäkké a nekĺzavé neoprenové uši. Sami si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Počas ciest určite oceníte pásik na zadnej strane pre uchytenie k teleskopickej rukoväti kufra.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Tablety 7" – 10,2"
Materiál:
polyester
Rozmery:
Vnútorné rozmery: 26,5 × 19 × 3 cm
Hmotnosť: 410 g
Objem 5 l
Farebné vyhotovenie:
červená

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 3 cm
Šírka 26,5 cm
Výška 19 cm

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 10,2 "

Farba

Farba Červená
Kód:  GR839m4
Produktové číslo:  41U00001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17