Obnoviť stránku

Samsonite Network 2 Laptop Messenger 16" šedá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Network 2 Laptop Messenger 16" šedá

Elegantný brašňa Samsonite Messenger je určená pre každodenné cestovanie s notebookom. Ponúka veľa prepracovaných detailov, aby vaše cesty čo najviac uľahčila. Vnútorné polstrovaná kapsa je vybavená poistkou na suchý zips proti vypadnutiu notebooku a zaisťuje perfektnú ochranu vášho prístroja pred nárazmi. Navyše do vrecka bez problémov poskladáte ďalšie veci dennej potreby a dokumenty. Taška ponúka tiež predné vrecko pre drobné príslušenstvo a praktickú klopu.
Taška je vyrobená z vodeodolného polyesteru. Pre prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo mäkká a nekĺzavá neoprenová ucha. Sami si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Počas ciest iste oceníte pásik na zadnej strane pre uchytenie k teleskopickej rukoväti kufra.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebooky 16 "
Materiál:
polyester
Rozmery:
vnútorné rozmery: 38 x 27 x 4 cm
hmotnosť 730 g
objem 16,5 l
Farebné prevedenie:
šedá
Kód:  GR839t2
Produktové číslo:  41U08009
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18