Obnoviť stránku

Samsonite Network 2 Laptop Bag 17.3" červená

4,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Network 2 Laptop Bag 17.3" červená

Elegantná taška Samsonite je určená pre každodenné cestovanie s notebookom. Ponúka veľa prepracovaných detailov, aby vaše cesty čo najviac uľahčila. Vnútorná polstrovaná kapsa je vybavená poistkou na suchý zips proti vypadnutiu notebooku a zaisťuje perfektnú ochranu vášho prístroja voči nárazom. Navyše do vrecka bez problémov poskladáte ďalšie veci dennej potreby a dokumenty.
Taška ponúka aj špeciálne predné vrecká na drobné vybavenie a vrecko na mobilný telefón. Pre ukladanie káblov a ďalšieho príslušenstva k notebooku je určené vyberateľné vrecko, takže máte všetko potrebné prehľadne pohromade.
Taška je vyrobená z vodoodolného polyesteru. Na prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo mäkké a nekĺzavé neoprénové ušká. Sami si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Počas ciest isto odceníte pásik na zadnej strane pre uchytenie k teleskopickej rukoväti kufra.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
notebooky 17,3"
Materiál:
polyester
Rozmery:
vnútorné rozmery: 42 x 28 x 4,5 cm
hmotnosť: 650g
objem 17 l
Farebné prevedenie:
červená

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 4,5 cm
Šírka 42 cm
Výška 28 cm

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17,3 "

Farba

Farba Červená
Kód:  GR839q4
Produktové číslo:  41U00005
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08