Obnoviť stránku

Samsonite Ergo Biz Briefcace 2 gussets 15.6 "čierna

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Ergo Biz Briefcace 2 gussets 15.6 "čierna

Firma Samsonite, založená v roku 1910, patrí so svojou bohatou minulosťou k popredným výrobcom všetkých druhov tašiek, kufrov a batohov. Veľký úspech slávi aj na poli príslušentvo pre notebooky, obzvlášť potom brašní - Briefcase 2 Gussets 15,5 "z kolekcie Ergo Biz nie je výnimkou. Je rozdelená nadve samostatne uzatvárateľné časti, Z ktorých jedna je určená pre notebook až doveľkosti 15,6 "a druhá slúži ako priestor pre dokumenty. Samozrejmosťou je aj množstvo ďalších menších odkladacích priehradiek a vreciek. To všetko je zabalené v elegantnom prevedení znylonu a umelej kože, Avšak nezabudlo sa ani na praktické detaily, ako sú napríklad gumové nožičky chrániaci brašnu proti oteru pri postavení na zem, zámok na kľúčik alebo odnímateľný ramenný popruh.
Parametre a špecifikácie:
Farba: čiernaMateriál: denier dobby nylon/denier nylon/umelá koža (detaily)Vonkajšie rozmery: 44,5 x 36,5 x 18 cmVnútorné rozmery: 37 x 27 x 4 cm, 39,6 cm (15,6 ")Hmotnosť: 1,2 kgVnútorný objem: 14,5 l

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 18 cm
Šírka 44,5 cm
Výška 36,5 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR850a2
Produktové číslo:  46U09004
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02