Obnoviť stránku

Samsonite Cityscape Class Tablet Slingbag 10.1 "Grey

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Cityscape Class Tablet Slingbag 10.1 "Grey

Samsonite Cityscape Style s vnútornými rozmermi 17 × 25,5 × 0,9 cm je dizajnová taška, ktorá spoľahlivo doladia váš osobitý štýl. Batožina je vyvinuté zo zmesi nylonu a polyesteru, čo mu garantuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť pri každodennom používaní. 

kľúčové vlastnosti

  • Štýlová taška nielen na váš tablet
  • Rozmery puzdra: 38,5 × 23,5 × 11 cm
  • Uhlopriečka displeja: 10,1 palca
  • Materiál: nylon / polyester
  • Objem: 7,5 litra
  • Farba: šedá

Vhodné pre každý deň

Dominantou tohto produktu je veľká, zipsom uzatvárateľné vrecko s objemom 7,5 litra, v ktorej sa nachádza vypolstrovaný priestor pre bezpečné uloženie tabletu s uhlopriečkou 10,1 palca. Na prednej strane nájdete ďalšie malú kapsičku na peňaženku, kľúče či POWERBANK. V hornej časti je polstrované držadlo pre pohodlné uchopenie. V prípade, že chcete mať voľné ruky, môžete využiť popruhu cez rameno. 

Kód:  GR840q4a
Produktové číslo:  41D08001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09