Obnoviť stránku

Salter PX-100

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salter PX-100

Rýchlu kontrolu nad vaším zdravotným stavom vám zaistí oxymeter Salter PX-100. Tento malý a kompaktný prístroj vám presne zmeria saturáciu kyslíka (SpO2), tepovú frekvenciu (PR), index perfúzie (PI) a pulznú lištu. Samotné meranie oxymetra je veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Ľahko čitateľný dvojfarebný OLED štvorsmerný displej s indikáciou stavu batérie v reálnom čase a indikátorom vybitia batérie vám veľmi dobre poslúži k presnému odpočítaniu nameraných hodnôt. Oxymeter Salter PX-100 je užitočný prístroj pre ľudí trpiacich respiračnými stavmi, ako je bronchitída alebo astma.

Kľúčové vlastnosti oxymetra Slater PX-100

  • Kompaktný prístroj na meranie saturácie kyslíkom (SpO2), tepovej frekvencie (PR), indexu perfúzie (PI) a pulznej lišty
  • Ľahko čitateľný dvojfarebný OLED displej
  • Jednoduché meranie jedným tlačidlom
  • Indikácia stavu batérie v reálnom čase vrátane indikátora vybitia batérie
  • Vrátane dvoch kusov batérií AAA

Kód:  SALOX131
Produktové číslo:  PX-100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06