Obnoviť stránku

Salter BW02293

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salter BW02293

Dovýbava si svoju kuchyňu štýlovými a praktickými nožmi. Všetky nože by mali byť kvalitné, ostré a navyše s dobre padnúci rukoväťou. Spoločnosť s Salter prichádza na trh hneď s celým setom, ktorý sa bezpochyby stane nepostrádateľným pomocníkom každého kuchára či priaznivca varenia.

Päť pomocníkov

  • kuchársky nôž
  • nôž na chlieb
  • filetovací nôž
  • kuchynský nôž
  • vykosťovací nôž

Šikovná sada pre všetko

Máte radi mäso a rovnako radi si ho sami spracovávate? Potom iste uvítate vykosťovací nôž, ktorý disponuje úzku špicatou čepeľou. Tá si ľahko poradí so sťahovaním mäsa z kože, odstráni prebytočné šľachy a ľahko s ňou rozporcujeme a vykostíte mäso. Nájdete tu aj kuchársky nôž, ktorý má chrbát aj brit ľahko prehnutý, vďaka čomu má všestranné využitie a svojou funkciou vhodne dopĺňa ostatné nože.

Neoddeliteľnou súčasťou setu je tiež nôž na chleba. Dlhá a silná vrúbkovaná čepeľ prereže tvrdú chlebovú kôrku a pri krájaní pečiva či croissantov vám nezostanú omrvinky. Sada ďalej obsahuje kuchynský nôž, ktorý je vhodný na krájanie zemiakov, zeleniny, ovocia alebo rýb. Keď už je zmienka o rybách, tu bude najväčším pomocníkom filetovací nôž, bez ktorého možno len ťažko oddeliť kožu od kostí.

šetrí miesto

Sada obsahuje aj praktický magnetický držiak, ktorý jej dodáva estetický vzhled a navyše vám vyrieši problém s nedostatkom miesta. Vďaka nerezovému spracovaniu zapadne do každej kuchyne.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov v súprave 5 ks

Príslušenstvo

Príslušenstvo Stojan na nože
Kód:  SALNO001
Produktové číslo:  BW02293
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12