Obnoviť stránku

Salter 9152 SV3R

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salter 9152 SV3R


Elegantný dizajn a veľká nosnosť

Váha Salter zaujme elegantným skleneným dizajnom, takže môže poslúžiť ako doplnok interiéru. Udržujte si svoje telo v kondícii s touto skvelou osobnou váhou, ktorá vám zmeria dôležité telesné hodnoty pre zdravý život. Táto moderná váha ponúka využitie nielen v domácnostiach, ale aj v športových centrách, kúpeľných domoch či v ordináciách lekárov. Váha disponuje pamäťou na 12 používateľov a jej maximálne zaťaženie je 200 kg.

Salter 9152 SV3R

Salter 9152 SV3R

Široká škála merania

Digitálna osobná váha 9152 SV3R disponuje niekoľkými užitočnými funkciami. Okrem presného stanovenia telesnej hmotnosti vám dokáže zmerať navyše percentuálny podiel telesného tuku, vody, BMI, bazálny metabolizmus a svalovinu. Prehľadný veľký podsvietený LCD displej je ľahko čitateľný a namerané hodnoty sa na ňom ukazujú ihneď po nameraní všetkých funkcií.


Kľúčové vlastnosti

  • Meranie percentuálneho podielu telesného tuku, vody, BMI, BMR, svaloviny
  • 12 používateľských pamätí
  • Špeciálne používateľské programy
  • Veľký čitateľný displej
  • Okamžité zobrazenie hmotnosti po našliapnutí
  • Maximálna záťaž: 200 kg
  • Materiál: tvrdené sklo
Kód:  SALOV016
Produktové číslo:  9152SV3R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18